BBQ cursus

Een BBQ cursus is het uitgelezen moment om nu eindelijk de fijne kneepjes van het vak te leren. Wil je jouw vrienden verbazen met jouw barbecue talenten, speciale bereidingswijzen en kennis? Dan is het tijd voor een barbecue workshop! Onder begeleiding van een Weber gecertificeerde Grill master leer je het échte barbecueën en alle diverse technieken die erbij komen kijken als je een Weber barbecue hebt.

Bbq workshop

De Weber® CBW Workshop is jouw moment om het echte “Weberen” te leren. Het is tijd om de mouwen op te stropen en het barbecueën naar een hoger niveau te tillen, onder begeleiding van gecertificeerde Weber BBQ chef Marco Brans. Samen met een gezellige groep, hoogwaardige materialen en verse ingrediënten staat de workshop garant voor een leuke én leerzame ervaring!

Weber workshop programma

De avond wordt als volgt ingedeeld:

  • Uitleg grillmethoden en brandstoffen

  • Uitleg van de te bereiden gerechten

  • Start grillen

  • Genieten van de 6 bereidde gerechten

  • Uitreiking CBW certificaten

Bij 15-20 inschrijvingen gaat de workshop door. Er zijn in overleg ook mogelijkheden om een groeps reservering te maken, neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 4550860. De beschikbare data vind je via onze website, waar je tevens een online reservering kunt maken!

Boek nu jouw Weber bbq cursus

Boek jouw Weber bbq cursus via onze website. Per cursus staat er meer informatie over de locatie, tijdstip enzovoort. De cursus is ook geschikt om cadeau te geven of met een groeps uitje te doen. Kijk snel naar de eerstvolgende cursussen, of neem contact met ons op voor vragen en meer informatie!