•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

BBQ cursus Waalwijk

Een bbq cursus in Waalwijk is een uitstekende gelegenheid om eindelijk de fijne kneepjes van het vak te leren! Leer barbecueën als een professional, terwijl je gebruik maakt van de kwalitatieve barbecues en accessoires van top-merk Weber. Het is natuurlijk heerlijk om op de mooie zonnige dagen de barbecue aan te steken en heerlijke gerechten te bereiden. Dan zou het natuurlijk nog leuker zijn als je meer kunt bereiden dan de standaard hamburger. Met net iets meer kennis en begrip zul je jouw vrienden en familie versteld doen staan en nog meer plezier beleven aan de zomerse barbecue sessies!

Cursus bbq met top Weber artikelen in Waalwijk

Een workshop bbq is niet zo maar een simpele uitleg over het gebruik van de barbecue en accessoires. Onder begeleiding van een door Weber gecertificeerde Grill Master leer je de fijne kneepjes van het vak, wat wij ook wel ‘Weberen’ noemen. De cursus is niet alleen erg leerzaam en leuk om aan mee te doen, het is ook uitstekend geschikt om cadeau te geven! Je leert tijdens de cursus een hele hoop nieuwe mogelijkheden waarvan je het bestaan nog niet wist en dat tijdens een gezellige barbecue sessie met een groep barbecue liefhebbers. Daarnaast heb je de kans om gebruik te maken van de producten van Weber, zoals de barbecues en accessoires, waardoor je kunt ervaren hoe het is om als een echte Grill master te barbecueën!

Hoe ziet de barbecue cursus er uit?

Het programma van de cursus met Weber barbecues en Weber accessoires, ziet er als volgt uit:

  • De cursus begint met uitleg van alle verschillende grillmethoden en de brandstoffen

  • Daarna volgt de uitleg over de gerechten die bereid gaan worden

  • Dan is het tijd om te starten met grillen!

  • Geniet van de 6 heerlijke gerechten die bereid zijn

  • De CBW certificaten worden uitgereikt

  • Bekijk de nieuwste Weber artikelen in de Weber shop

De cursussen vinden plaats van 18.00-21.00 in onze showroom in Tilburg en bij 15-20 inschrijvingen gaat de cursus door. Voor groepen hebben wij ook de mogelijkheid om de cursus op locatie aan te bieden, hiervoor kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 013-4550860. Een bbq workshop aan huis is ook zeer geschikt als verrassing!  

Barbecue workshop op locatie in Waalwijk

In principe vinden de workshops bij ons in de showroom in Tilburg plaats. Echter kunnen wij ook bij jou in Waalwijk de workshop verzorgen. We nemen hiervoor graag de mogelijkheden met je door. Voor groepen kunnen wij bijvoorbeeld een cursus op locatie geven, die wij tevens afstemmen op het niveau van de aanwezigen, bijvoorbeeld speciaal voor beginners of voor gevorderden. De workshops zijn online te reserveren via onze website, maar voor speciale aanvragen zoals groepen, locaties, of andere vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 013-4550860 en staan je graag te woord! Ben je er klaar voor om barbecueën naar een hoger niveau te tillen en om te leren van echte grill masters? Boek dan snel jouw workshop!