•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

elektrische barbecue Kaatsheuvel

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een elektrische barbecue in Kaatsheuvel? Een elektrische barbecue kopen kan gemakkelijk vanuit huis, want bij bestelling van boven de 30 euro leveren wij deze gratis bij je thuis af. Wij hebben elektrische barbecues in verschillende soorten en maten, dus voor verschillende ruimtes, wensen en voorkeuren bieden wij de juiste elektrische barbecues aan. Ontdek het gemak van elektrisch barbecueën, met zo min mogelijk onderhoud, zo min mogelijk handelingen om de barbecue aan te steken en vooral gemak en plezier tijdens een barbecue avond!

Elektrische bbq Weber

Het merk Weber is één van de populairste merken onder de barbecue liefhebbers. Het merk heeft een karakteristieke stijl, een zeer goede kwaliteit en een zeer ruim assortiment met diverse barbecues én accessoires. Als je op zoek bent naar een elektrische weber bbq, dan ben je bij Bbqkopen.nl aan het juiste adres. Van het merk Weber hebben wij verschillende modellen in ons assortiment, zoals:

Uiteraard hebben wij ook de bijbehorende Weber accessoires zoals bakplaten, borstel, braadspit, braadpannen, wok, grillroosters en om de nieuwe barbecue goed te beschermen bieden wij ook Weber beschermhoezen aan.

Elektrische tafel bbq kopen in Kaatsheuvel

Het voordeel van een elektrische barbecue is dat deze ook binnenshuis gebruikt kan worden, omdat er geen rook vrij komt. Voor gebruik binnenshuis is het tafel model een uitstekende oplossing. Een tafel model is erg aan te raden wanneer je bijvoorbeeld geen tuin hebt, of als de beschikbare ruimte erg beperkt is. Het tafel model kun je dan gewoon erbij pakken wanneer dit nodig is en deze is gemakkelijk weer op te bergen. Wil je graag een groter model dan een tafel model? Uiteraard bieden wij ook modellen aan op poten en eventueel met wieltjes zodat je deze makkelijk kunt verrijden. De modellen variëren van uitgebreid met een werkblad tot aan simpel en handzaam. Zo is er voor iedereen een geschikte elektrische bbq te vinden.

Elektrische bbq aanbieding

Wij bieden elektrische bbq’s en aanverwante accessoires aan tegen scherpe prijzen. Naast deze reeds scherpe prijzen bieden wij ook regelmatig speciale aanbiedingen aan. Zo zijn er combinatie kortingen voor barbecues & accessoires en andere voordelen een aanbiedingen. Houd hiervoor onze webshop in de gaten, of bezoek onze showroom die 7 dagen per week geopend is!

Elektrische barbecue kopen in Kaatsheuvel

Voor een elektrische barbecue in Kaatsheuvel kun je in onze webshop terecht. Wij zorgen dan dat we de nieuwe barbecue bij jou in Kaatsheuvel afleveren. Heb je vragen? Of wil je de barbecues in het echt bekijken? Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Tilburg. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf Kaatsheuvel en voorzien je graag van meer informatie. Ook houden wij regelmatig demo’s waar je van harte welkom bent, dan heb je meteen een concreet beeld van de verschillende barbecues en onderlinge verschillen. Houd hiervoor onze website in de gaten. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar +31(0)13-4550860. Bekijk ons aanbod meteen online of bezoek onze showroom!