•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Gas barbecue Helmond

Voor een nieuwe gas barbecue in Helmond ben je bij Bbqkopen.nl aan het juiste adres! Een gasbarbecue is een uitstekende optie als je graag gerechten van goede kwaliteit bereidt en het liefste uitgaat van een constante bereidingswijze en -temperatuur. Op het gebied van gas barbecues zijn er verschillende mogelijkheden en varianten. Zowel in ons online assortiment als in onze showroom vind je ons gevarieerde aanbod!

Gas bbq kopen

Als je een gas bbq wilt kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben in ons assortiment onder andere:

Van beide merken zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er handzame varianten die je gemakkelijk mee kunt nemen naar de gewenste locatie, maar er zijn ook grote modellen eventueel met werkblad en een groter formaat. Met sommige varianten kom je zelfs in de buurt van een buitenkeuken qua mogelijkheden en uitstraling! Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat, wij helpen je graag de verschillende modellen te ontdekken.

Gasbarbecue kopen in Helmond

Voor een nieuwe gasbarbecue in Helmond hoef je de deur helemaal niet uit! Je kunt deze gemakkelijk online bestellen in onze webshop en bij bestellingen van boven de € 30 zorgen wij ervoor dat deze gratis naar Helmond verzonden wordt. Wil je de barbecues eerst in het echt bekijken of graag een demo bijwonen? Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Tilburg.

Gas bbq aanbieding en accessoires

Wij bieden gas barbecues aan tegen scherpe prijzen en bieden tevens regelmatig goede aanbiedingen aan. Naast gas bbq’s vind je bij ons ook aanverwante accessoires, zoals:

  • Bakplaten

  • Scboonmaakborstels

  • Wok en braadpannen

  • Beschermhoezen

Met behulp van de juiste accessoires kun je niet alleen jouw barbecue zo lang mogelijk gebruiken en onderhouden, je kunt ook diverse verschillende bereidingstechnieken toepassen en vele gerechten bereiden.

Kleine gas bbq

Wil je graag een nieuwe gas barbecue, zónder dat deze te veel ruimte in neemt? Wellicht heb je bij het woord gas barbecue een enorm model in gedachten dat dienst doet als buiten keuken, maar er zijn ook zeker kleine gas barbecues verkrijgbaar.

Barbecue kopen op gas, houtskool, of elektriciteit?

Indien je nog niet zeker bent van de barbecuesoort die het beste bij jou past, zou je ook een van de volgende soorten kunnen overwegen:

Een gas barbecue is aan te raden vanwege de snelheid waarmee deze op temperatuur is, het gemakkelijk afstellen van de temperatuur, de lagere onderhoudsbehoefte én deze is geschikt om op de binnenplaats of op het balkon te plaatsen omdat deze weinig rook vormt.

  • De barbecue is snel op temperatuur.

  • De temperatuur is nauwkeurig af te stellen door middel van de draaiknop.

  • De barbecue geeft weinig rook en is daardoor geschikt voor de binnenplaats of balkon.

  • De barbecue vereist minder schoonmaak na gebruik dan andere barbecues

Goedkope gasbarbecue kopen in Helmond

Bestel jouw nieuwe gas barbecue via onze webshop, dan bezorgen wij deze bij jou in Helmond. Wil je liever eerst de verschillende modellen in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Tilburg. Wij houden hier regelmatig demo’s en onze medewerkers kunnen je uiteraard adviseren en informatie geven over de verschillende barbecues uit ons assortiment!