•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Grill Guru Oisterwijk

Een Grill Guru in Oisterwijk maakt het mogelijk om ieder seizoen gebruik te maken van de barbecue en te genieten van de karakteristieke smaak en garing die je met Grill Guru barbecues bereikt. Naast de barbecues van Grill Guru bieden wij ook Grill Guru accessoires aan, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de Kamado van Grill Guru. Wij hebben in ons assortiment verschillende modellen en varianten van Grill Guru. Zo kun je voor de beginnende liefhebbers en de gevorderde kamado fans een geschikte barbecue bij ons vinden!

Grill Guru Elite Compact of Grill Guru Elite Large?

Grill Guru kamado’s zijn uitgevoerd in verschillende varianten en maten. Afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt in jouw tuin in Oisterwijk kun je kiezen voor een Compact variant, of voor een Large variant. Van de Elite kamado’s is er een Grill Guru Elite Compact en een Grill Guru Elite Large. De compact versie is zoals de naam al doet vermoeden klein, maar wel van de gemakken voorzien die je kunt verwachten van de kamado. De Elite Large is de grootste kamado van het merk Grill Guru en is uitgebreid met extra’s zoals:

  • Een verdeler voor gelijktijdig gebruik van een directe en indirecte zone

  • Een grill verhoger die zorgt voor extra capaciteit

  • Het design is afgewerkt met roestvrij staal

  • Uiteraard is de kamado zeer stijlvol vormgegeven!

Grill Guru Elite Large aanbieding in Oisterwijk

Wij bieden de barbecues van Grill Guru aan tegen scherpe prijzen. Ook hebben we regelmatig speciale aanbiedingen, zowel in de webshop als in de showroom. Voor de laatste aanbiedingen kun je onze webshop in de gaten houden of uiteraard binnen lopen in onze showroom nabij Oisterwijk.

Grill Guru Classic kamado

De Grill Guru Classic kamado is een klassieke variant onder de kamado’s. Uiteraard ervaar je met deze variant de vele voordelen van het keramiek en de vorm van de kamado. Dankzij het hoogwaardige keramiek blijft de temperatuur constant behouden en door de luchtdichte deksel blijven smaken en geuren rondcirculeren waardoor de gerechten nog beter zullen smaken. De kamado barbecue leent zich niet alleen voor de ‘standaard’ gerechten van de barbecue. Hoogwaardige vlees- en visgerechten behoren ook tot de mogelijkheden en zelfs pizza’s en flammkuchen kun je bereiden! Verras jouw gasten met kwalitatieve gerechten en een ultieme garing en bereid ook ‘s winters heerlijke gerechten op de barbecue.

Grill Guru houtskool barbecues en accessoires in Oisterwijk

Voor meer informatie over de Grill Guru barbecues en accessoires ben je ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Tilburg en gemakkelijk te bereiken vanuit Oisterwijk. In onze webshop vind je de diverse artikelen van Grill Guru en aanverwante accessoires. Bij besteding boven de 30 euro verzenden wij jouw bestelling gratis naar Oisterwijk. Heb je vragen, of behoefte aan meer informatie? We staan je ook graag telefonisch te woord. Je kunt gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)13 4550860. Maak je klaar om buiten te koken in ieder seizoen en daarmee veel nieuwe kwalitatieve gerechten te bereiden!