Kamado Grill

De Kamado Grill is een keramische barbecue die zijn oorsprong vindt in Azie. Kamado barbecues kenmerken zich door een ovale vorm en een herkenbare moderne stijl. Wij hebben verschillende kamado’s in ons assortiment, met diverse eigenschappen en mogelijkheden. Zo zijn er grotere varianten met meer geavanceerde mogelijkheden en een groter grilloppervlak. Wij hebben de kamado grill barbecues van verschillende merken en kunnen je uiteraard adviseren bij de keuze.

Kamado bbq online bestellen

Voor een Kamado grill barbecue kun je in onze webshop Bbqkopen.nl terecht. Wij verkopen bekende kamado’s, waaronder de Grill Guru Kamado & The Bastard Kamado. Beide merken hebben een eigen karakteristieke stijl en uitstraling, maar de kamado blijft dezelfde authentieke barbecue.

De voordelen van een kamado barbecue

Alle kamado’s zijn gemaakt van keramiek. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, zoals:

  • Een gelijkmatige temperatuur ongeacht de temperaturen buiten

  • Verschillende mogelijkheden variërend van slow cooking tot aan roken en bakken

  • Ze zijn te gebruiken van een zeer lage temperatuur tot aan een zeer hoge temperatuur

  • Perfecte warmte circulatie

Je zult jouw gasten versteld doen staan met de maaltijden die je met de kamado kunt bereiden. Barbecueën gaat een stuk verder dan alleen hamburgers en saté. Vanaf nu kun je zelfs pizza’s, flammkuchen en nog veel meer maken met de Kamado!

Kamado bbq aanbieding

Wij bieden de kamado aan in ons online assortiment en in de showroom tegen scherpe prijzen. Kijk hiervoor verder in onze webshop of bezoek onze showroom! Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Kies hieronder jouw regio voor meer aanvullende informatie: