•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Kamado grill Eindhoven

Als je op zoek bent naar een kamado grill in Eindhoven, dan ben je bij Bbqkopen.nl aan het juiste adres! Je kunt zowel in onze webshop als in onze showroom terecht voor de populaire kamado barbecues en uiteraard bijpassende kamado accessoires. De kamado is een unieke barbecue, gemaakt van keramiek. De karakteristieke vorm, materialen en eigenschappen zorgen voor een unieke barbecue ervaring die veel verder gaat dan het bakken van simpele barbecue gerechten.

Kamado recepten

Als je barbecuet met een kamado barbecue dan gaan de recepten veel verder dan een simpele hamburger. De unieke eigenschappen zorgen er voor dat je veel meer kunt bereiden, van simpele porties vlees en vis tot aan pizza’s en gevorderde vleessoorten. Je kunt met de kamado verschillende bereidingstechnieken toepassen, namelijk:

  • Roken (warm en koud)

  • Slow cooking

  • Bakken

  • Grillen

De verschillende recepten die je kunt uitproberen zijn veel gevarieerder en niet meer beperkt tot simpel bakken en grillen. Daarnaast kun je een betere gaarheid van de gerechten verwachten, omdat de warmte dankzij de vorm en het materiaal van de kamado goed behouden blijft en rond circuleert. Het grote voordeel aan een keramische barbecue is dat deze bij alle buitentemperaturen te gebruiken is, dus ongeacht het seizoen kun je perfecte gerechten bereiden en een ideale gaarheid garanderen.

Kamado bbq aanbieding in Eindhoven

Wij verkopen kamado barbecues bij jou in de buurt van gerenommeerde merken. Het assortiment dat wij voeren wordt aangeboden tegen scherpe prijzen en daarnaast hebben wij met regelmaat goede aanbiedingen. Er zijn verschillende modellen en maten verkrijgbaar van de kamado, dus voor iedere portemonnee is er een geschikte variant te vinden. De wat kleinere en minder geavanceerde modellen zijn een uitstekende optie wanneer je nog geen ervaring hebt met de kamado. Wanneer je graag de meer geavanceerde mogelijkheden benut, dan zijn er ook grotere modellen met extra functionaliteiten. Verder kun je de kamado grill uitbreiden met bijvoorbeeld een bakplaat, waardoor je weer nieuwe mogelijkheden hebt.

Kamado accessoires

Naast Kamado barbecues hebben wij ook bijbehorende kamado accessoires van de merken Grill Guru en The Bastard, zoals:

  • Regenhoezen

  • Bakplaten

  • Tangen

  • Houtskool

  • Borstels

Kamado’s zijn weersbestendig, maar kunnen uiteraard ook wat hulp gebruiken op het gebied van onderhoud. Zo kun je extra bescherming bieden door deze goed te reinigen, te beschermen met een hoes en de juiste gereedschappen gebruiken die hier goed op aansluiten. Ook voor het barbecue-gemak zijn de tangen en houtskool van Grill Guru & The Bastard aan te raden.

Kamado bbq kopen in Eindhoven

Als je op zoek bent naar een kamado bbq in Eindhoven dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij bestedingen van boven de 30 euro, leveren wij jouw bestelling gratis bij je af. Wil je de kamado’s eerst in het echt bekijken, of heb je behoefte aan uitleg en meer informatie? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze showroom! Wij zijn gevestigd in Tilburg en onze medewerkers voorzien je graag van vakkundig advies. Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 013-4550860 , dan staan we je graag te woord!