•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Vind de perfecte barbecue in onze BBQ shop

Vind de perfecte barbecue in onze BBQ shop

Een barbecue kopen bij de bbq speciaalzaak

Wanneer je op zoek gaat naar een bbq, vraag je je wellicht af: waar kan ik een barbecue kopen? Er zijn zoveel winkels waar een bbq kopen een fluitje van een cent is, dat je niet meer weet waar je moet zoeken. Bovendien ben je op zoek naar een barbecue van kwaliteit die niet na twee keer gebruiken uit elkaar valt. Tegelijkertijd lijkt het je een fijn idee om online een uitgebreid overzicht te hebben, zodat je thuis een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze bbq grill shop biedt allerlei verschillende soorten hoogwaardige barbecues aan die je eenvoudig online kunt bekijken én bestellen:

Wat voor barbecue past bij mij?

Een barbecue kopen doe je niet zomaar. Waar houd je rekening mee bij de aankoop van een bbq en hoe weet je welke soort barbecue het beste bij jou past?

  • gebruiksgemak: wil je vooral een barbecue die niet te moeilijk te bedienen is? Kies dan voor een elektrische barbecue of gasbbq. Een gasbbq is snel op temperatuur en de temperatuur is net als bij een elektrische barbecue makkelijk te bedienen met een draaiknop;
  • smaak: waar sommigen zweren bij de rokerige smaak van houtskoolbarbecues, vinden anderen deze smaak niks en kiezen zij daarom liever voor een gasbarbecue;
  • veiligheid: gasbarbecues en elektrische bbq’s zijn over het algemeen veiliger dan houtskoolbarbecues. Bovendien heb je, anders dan bij houtskool, geen last van rook;
  • prijs: houtskoolbarbecues zijn relatief goedkoop in aanschaf, terwijl vooral gasbarbecues nogal prijzig kunnen zijn. Bovendien moet je regelmatig een nieuwe gasfles aanschaffen;
  • afmetingen: een elektrische barbecue is niet zo groot en daardoor makkelijk te verplaatsen, net als de houtskoolbarbecue. Een gasbarbecue heeft vanwege de gasfles wat meer ruimte nodig.

Op zoek naar de beste BBQ shop? | Ga naar BBQKopen.nl

Bekende merken barbecues

Nu je eenmaal een beetje een idee hebt van het aanbod, is het tijd om een bbq shop online te raadplegen. Er zijn een aantal bekende merken die gegarandeerd kwaliteit leveren. In een Weber bbq shop vind je elektrische barbecues, gasbarbecues én houtskoolbarbecues. Daarnaast kan je er ook terecht voor draagbare barbecues en pelletbarbecues. Een pelletbarbecue werkt op basis van houtpellets die worden opgestookt, waardoor de grill warm wordt. Green Egg staat bekend om zijn keramieken kamado barbecues die goed warmte vasthouden en daardoor heel zuinig zijn in gebruik. Bekijk voor een overzicht van alle merken onze webshop.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Je barbecue op de juiste manier reinigen

Je herkent het vast wel: je hebt net een heerlijk avondje barbecueën achter de rug, en je zit even na te genieten met een lekker drankje in de tuin. Dan schiet het je ineens te binnen: “ik moet de barbecue nog schoonmaken!”… een vervelend klusje! Het is toch belangrijk om dit wel te doen, want door de barbecue na ieder gebruik te reinigen, houdt je deze in topconditie. Daarom hebben we diverse tips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Lees meer...
Hoe grill je de perfecte steak?

Wil je weten hoe je de perfecte biefstuk grilt? Goed nieuws! Wij hebben alle tips voor je op een rijtje gezet. En dat begint al met de voorbereiding: een overheerlijke biefstuk bereiden op de barbecue begint namelijk eigenlijk al vóórdat je de barbecue aansteekt. Kies je bijvoorbeeld voor een entrecote, een rib-eye of een t-bone steak? En wat voor soort rub of marinade kies je? Deze keuzes bepalen uiteindelijk hoe het vlees zal smaken. Daarna is het nog zaak om te juiste kerntemperatuur te bepalen. Maar geen zorgen: we vertellen je graag meer!

Lees meer...
Nacho's van de barbecue

Ben je dol op nacho's? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wist je dat je nacho's heel makkelijk kunt bereiden op de barbecue? Zo zet je altijd een lekker voorgerecht op tafel!

Lees meer...