•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Blues Hog BBQ collectie

Blues Hog is ontstaan in de prachtig glooiende heuvels in Tennessee, gelegen in de Verenigde Staten. Hier werd varkensvlees bereidt over Hickory-kolen voor de gehele familie en de rest van de gemeenschap. Het merk is opgericht door Pitmaster en chef-kok Bill Arnold. De sauzen hebben al vele prijzen gewonnen – en dat is natuurlijk niet voor niets!

1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

De producten van het merk Blues Hog worden bereidt met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De sauzen zijn ook nog eens glutenvrij. De sauzen worden daarom gebruikt door topchefs en wedstrijdniveau barbecueteams van over de hele wereld. Deze uiterst smaakvolle en wereldwijd bekende barbecuesauzen van Blues Hog mogen daarom zeker niet ontbreken in jouw assortiment!

Ontdek het uitgebreide assortiment aan overheerlijke smaken

Wanneer je een barbecue gaat organiseren, dan wil je natuurlijk jouw gasten het allerbeste voorschotelen. Bij klassieke barbecuegerechten – zoals spareribs en burgers – horen natuurlijk de lekkerste sauzen. De sauzen worden gebruikt als smaaktoevoeging, marinade of als extra topping op jouw overheerlijke, sappige stukje vlees, vis of zelfs over de groenten. De sauzen kunnen daarom zeker niet ontbreken aan de eettafel!

Voeg de prijswinnende Blues Hog Original BBQ Sauce toe aan jouw assortiment

De kwalitatief hoogwaardige sauzen van het gerenommeerde merk Blues Hog vallen regelmatig in de prijzen. Zo is de Blues Hog Original BBQ Sauce verkozen tot Beste Baste of the Planet en People's Choice in het respectabele American Royal. Het is een dikke culinaire saus, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. De saus blijft “aan je vlees kleven” en is "zoet met de juiste hoeveelheid pittigheid"! Daarom is de Blues Hog Original BBQ Sauce uitstekend geschikt voor varkensvlees, rundvlees, wild, vis, hete vleugels, gemengd met gehakt, groenten en vooral spareribs!

De sauzen en de rubs zijn zeer geschikt voor het barbecueën, maar je kunt ze ook gebruiken tijdens het gourmetten of het steengrillen. Echte barbecueliefhebbers willen deze sauzen daarom ook echt in huis hebben!