•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Groente- vlees- en vishouders voor de BBQ

Barbecueën is een populaire kookgelegenheid om samen met familie en vrienden een gezellige avond te hebben. Om de perfecte gerechten te bereiden, zijn handige accessoires ideaal. Met groente-, vlees- en vishouders kun je diverse gerechten een stuk makkelijker bereiden. Ben jij op zoek naar een groente-, vlees of vishouder? Bekijk dan hieronder ons assortiment:

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 42 producten
Vergelijk (0)

Wat zijn de voordelen van het gebruik van groente-, vlees- en vishouders?

Kleine stukjes vlees, groenten, gevogeltes en spareribs zijn moeilijk te bereiden op de grillroosters van barbecues. Dit heeft verschillende oorzaken, maar dit kan allemaal opgelost worden door gebruik te maken van een groente-, vlees en vishouders. Wij zetten de voordelen voor jou op een rij:

  • Kleine stukjes vlees en groenten kunnen bij een grillrooster vrij snel tussen het rooster vallen, waardoor het niet meer eetbaar is. Met een barbecuehouder houd je alles bij elkaar én kan er geen etenswaar verloren gaan;
  • Met een groente, vlees en vishouder kun je de etenswaren goed vastzetten op de barbecue en gemakkelijk omkeren, waardoor hij gelijkmatig gegaard wordt. Hierdoor weet je zeker dat jouw gerecht goed gaar is.

Wat voor soort groente-, vlees en vishouders zijn er?

Er bestaan veel verschillende soorten rekken en houders, zodat je voor alle gerechten dé juiste tool kunt gebruiken. Wij zetten ze voor jou op een rij:

  • Viskorf: met een viskorf kun je een visfilet of een hele vis grillen zonder dat deze vastplakt aan de korf én kun je de vis makkelijk omdraaien. Hierdoor kun je niet alleen een lekkere visfilet serveren, maar ook eentje die er mooi uitziet.
  • Gevogeltestomer: gevogeltes zijn moeilijk te garen. Door de gevogeltestomer te gebruiken, blijft de gevogelte staan hoe jij wil, kun je makkelijk de temperatuur meten en weet jij wanneer de gevogelte perfect gegaard is. Er bestaan ook gevogeltestomers die een bakje onderop hebben. In deze bakjes kun je groenten leggen, zodat je meteen een volledige maaltijd kunt bereiden. Daarnaast worden hier de vrijgekomen sappen opgevangen die je daarna weer kunt gebruiken.
  • Groentekorven: groenten zijn meestal te klein om los op het grillrooster te leggen. Je hebt namelijk een grote kans dat groenten tussen de roosters door vallen. Met een groentekorf kun je dit eenvoudig voorkomen.
  • Spiesen en ribbetjesrek: het is belangrijk dat etenswaar goed gegaard is. Bij bijvoorbeeld saté, kebab en spareribs is het moeilijk om alle kanten te garen, omdat het omvalt of draait. Door een spiesen of ribbetjesrek te gebruiken, kun je het etenswaar grotendeels vastleggen, zodat hij aan alle kanten gelijkmatig gegaard is.
  • Rotisserierek: het rotisserierek is multifunctioneel. Je kunt er namelijk een rotisseriespies in kwijt, maar je kunt er ook groenten, vlees en vis in bereiden.

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij verschillende groente-, vlees en vishouders aan van verschillende hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber, Napoleon, Kamado Joe en Grill Guru. Onze barbecuehouders liggen in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.