•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

CookKing BBQ collectie

In de zomermaanden wil je buiten in de tuin genieten van een sfeervolle avond. Dat kan met het breed assortiment van CookKing. CookKing is een specialist op het gebied van vuurschalen, -korven en -haarden. Deze producten zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal, zodat jij langdurig van de producten kunt genieten.

1 - 27 van 27 producten
Vergelijk (0)

De vuurschalen, -korven en -haarden zijn vervaardigd uit een dik onbehandeld blank staal. Dit materiaal gaat langdurig mee. Het is tevens bestand tegen zeer hoge temperaturen. Wel kan het materiaal na verloop van tijd deels gaan roesten, maar dit zal nooit helemaal doorroesten door het hoogwaardige materiaal.

Assortiment CookKing

CookKing staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande vuurschalen, maar ze bieden nog veel meer aan dan dat. Zo hebben ze onder meer tuinhaarden, grillroosters, driepoten en vuurkorven in hun assortiment. Deze producten kunnen ook uitstekend met elkaar gecombineerd worden. De vuurschaal kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een grillrooster, waardoor je kunt gaan barbecueën. Dit kan ook door een driepoot met grillrooster boven de vuurschaal te plaatsen. Hierdoor geniet je niet alleen van een barbecue, maar ook van een warm en sfeervol vuurtje. CookKing vindt het namelijk belangrijk om chillen te combineren met buiten koken, vuur en gezelligheid. Ze willen de tuin sfeervol maken.

CookKing vuurschaal kopen?

Bij bbqkopen.nl beschikken we over een breed assortiment aan vuurschalen. Onze favoriet is de Vuurschaal Palma ø 80cm. Deze schaal kan nog afgedekt worden met een vonkenscherm om voor meer veiligheid te zorgen. Ben jij op zoek naar een multifunctionele vuurschaal om ook nog te kunnen barbecueën? Dan raden wij de Vuurschaal Viking ø 60cm aan in combinatie met de Driepoot 180 cm met stalen grillrooster ø 70cm.

Showroom

De vuurschalen, -korven en -haarden van CookKing zijn uitgestald in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Onze specialisten nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden en om advies te geven.