De webshop is 24/7 geopend!

Veilig betalen

Betalen kan op verschillende manieren, waar u zich het prettigst bij voelt. In Nederland bieden we de mogelijkheid om per overschrijving vooraf, iDeal, creditcard (mastercard en Visa) of rembours te betalen. Voor onze Belgische klanten bieden we per overschrijving vooraf, creditcard (mastercard en Visa) en BanContact/Mistercash aan. 

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDEAL
Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de u heeft daarmee de factuur direct voldaan. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis of SNS Bank.

De voordelen van iDEAL
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
Controle en overzicht op uw betaling.
Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank
Snel: de betaling komt op hetzelfde moment bij ons binnen, waardoor de verzending snel kan worden afgehandeld.

 

Verzenden na vooruitbetaling
U kunt er ook voor kiezen om de bestelling vooruit te betalen middels een factuur. Deze optie kost 2 euro extra. Na de bestelling ontvangt u een factuur per email, waarna u de betaling kunt uitvoeren op een manier zoals u dat wit. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling verzonden.

We houden het graag zo makkelijk mogelijk voor u!