•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard BBQ collectie

The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues en de enige op basis van ‘Pure Dutch Design’. Ze maken de barbecue niet alleen mooi, maar zorgen er ook voor dat ze efficiënt en functioneel zijn. Hierdoor staat The Bastard sinds 2013 bekend om zijn hoogwaardige keramieken Kamado barbecues. Serious outdoor cooking, het hele jaar door. Dat is waar het merk voor staat en wat zij mogelijk maken met sterke, kwalitatieve kamado's voor iedere barbecue liefhebber. Zo gebruikt The Bastard dé beste materialen;

  • Een speciaal cordieriet keramiek, waardoor de barbecue bestand is tegen hoge temperaturen;
  • Een isolerende keramische binnenkleding, zodat er een constante temperatuur in de barbecue blijft. Hierop zit ook een levenslange garantie.
1 - 36 van 215 producten
Vergelijk (0)

Gevarieerd koken met The Bastard

The Bastard brengt koken terug naar de basis; zoals men vroeger kookte in een klei oven, maar dan nu uiteraard op een innovatieve en geavanceerde manier. The Bastard is een barbecue die van alle gemakken en eigenschappen is voorzien. Je kunt er net iets meer me dan normaal. Zo maken de isolerende eigenschappen slow cooking, roken (warm of koud) en zelfs het bakken van pizza's mogelijk! Ook kun je met The Bastard barbecues bakken, braden, wokken en stoven. Hierdoor zijn de barbecues van The Bastard de meest veelzijdige barbecues.

The Bastard BBQ accessoires

Om deze verschillende bereidingstechnieken toe te kunnen passen, heb je verschillende speciale accessoires nodig. The Bastard beschikt over een uitgebreide lijn BBQ accessoires die ook bij ons verkrijgbaar is. Denk hierbij aan The Bastard pizzastenen, The Bastard gietijzeren roosters, The Bastard houtskool, The Bastard kwasten, The Bastard spatels etc.

Onderhoud Bastard BBQ

Het is belangrijk om de Bastard Kamado BBQ zo goed mogelijk te onderhouden. Hiervoor heeft The Bastard verschillende onderhoudsmiddelen ontwikkeld. Denk hierbij aan The Bastard BBQ borstels, The Bastard aanbakspray en The Bastard reinigingssets.

Welke BBQ modellen heeft The Bastard?

The Bastard beschikt over een Classic, een Urban en een VX collectie. Deze Bastard Kamado collecties zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten; van een Bastard compact tot Bastard extra large en van Bastard solo tot Bastard complete BBQ. Er zijn verschillende mogelijkheden om voor iedereen een geschikte variant te vinden!

Alle barbecues worden geleverd inclusief een plate setter, een ash lifter (met uitzondering van de compact en small variant) en een houtskoolmand. Een plate setter functioneert als hitteschild; de ash lifter is een asopvangbak, waardoor je de as makkelijk kunt verwijderen én de houtskoolmand gebruik je om houtskool in te leggen.

Showroom

Alle Bastard barbecues zijn uitgestald in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Wij nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Ook is het mogelijk om de barbecues door ons te laten monteren (tegen extra kosten) en gratis thuis te laten bezorgen op een gewenste dag.