•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

STOOQ BBQ collectie

"STOOQ bewust". Dat is de slogan van het Nederlandse bedrijf STOOQ. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in buitenvuren en buitensfeer. Ze willen mensen verbinden met vuur: samen rond een haardvuur, samen aan tafel met de kaarsjes aan, samen eten bereiden op het buitenvuur… Alles is mogelijk!

Maak kennis met dit Nederlandse merk

STOOQ kenmerkt zich door verfijning, uitstraling, kwaliteit en vakmanschap te combineren. Ze willen namelijk de magie van vuur voort laten bestaan met mooie originele producten. Dit doen ze door samen te werken met lokale ondernemers en gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals dik onbehandeld staal. Hierdoor krijgen de producten allemaal een mooie, industriële uitstraling. Ook roesten ze niet door, zodat je jarenlang plezier hebt van de producten. Ook hier zie je weer dat kwaliteit een zeer belangrijk onderdeel is van STOOQ.  Het motto is ook niet voor niets ‘think big, start small’. Ze werken namelijk stapsgewijs en breiden zo hun assortiment uit. Ze investeren veel in het ontwikkelen en uitvoerig testen van kwalitatief hoogstaande producten.

Alles komt van Nederlandse bodem, zodat ze snel kunnen schakelen en er minder transport hoeft plaats te vinden. Hiermee laat STOOQ ook zien dat ze duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Ontdek de uitgebreide collectie van STOOQ

Bij STOOQ draait alles om vuur mooi te maken. Ze hebben een duidelijke kijk op het stoken van vuur en zijn ervan overtuigd dat iedereen een goed vuur kan maken zolang ze de juiste materialen gebruiken. Ze willen meer vuur, maar minder rook. Daarom biedt STOOQ een breed assortiment aan producten aan die zijn ontworpen met oog voor detail. Zo bestaat het assortiment uit vuurkorven, driepoten, pizza-ovens en fakkelhouders.

Bij bbqkopen.nl bieden wij enkel Zweedse fakkelhouders aan. Deze fakkelhouders creëren een sfeervolle omgeving én geven warmte af.

Bezoek gerust eens de showroom en ontdek ons assortiment aan Zweedse fakkels

De Zweedse fakkels van STOOQ zijn uitgestald in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Onze specialisten nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Loop daarom zeker eens onze showroom binnen en ontdek het prachtige design van deze unieke fakkels!