•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Tafel barbecue

Ben jij een echte barbecueliefhebber, maar heb je niet veel ruimte in jouw tuin of wil je minder geld uitgeven? Dan is een tafelbarbecue echt iets voor jou. Wil jij voordelig een tafelbarbecue kopen? Bekijk dan hieronder ons aanbod.

1 - 13 van 13 producten
Vergelijk (0)

Een tafelbarbecue is compact en beschikt niet, of over een verwijderbaar, onderstel. Door zijn compacte vorm kun jij een tafelbarbecue makkelijk meenemen, waardoor hij geschikt is voor het strand, een camping, een patio of in een park. Het is echter ook leuk om de tafelbarbecue op het balkon of in de tuin te gebruiken. Sommige tafelbarbecues zijn zelfs geschikt om binnen in de woonkamer te gebruiken.
Barbecueën op een tafelbarbecue is een vorm van gourmetten alleen dan voor buiten. Je zit gezellig met elkaar rondom de tafel en er is niemand die elke keer naar de barbecue moet lopen om bijvoorbeeld het vlees om te draaien. Iedereen heeft zijn eigen eten voor zich en kan gewoon in gesprek blijven met vrienden of familie. Sommige tafelbarbecues zijn zelfs geschikt om binnen in de woonkamer te gebruiken.

Modellen

Veel hoogwaardige barbecuemerken ontwikkelen tafelbarbecues om het voor iedereen mogelijk te maken om te barbecueën. Zo hebben Weber en Napoleon een divers aanbod aan tafelbarbecues, terwijl Cobb alleen maar tafelbarbecues in hun assortiment hebben. Deze tafelbarbecues werken op gas, elektra of CobbleStones.

De voor- en nadelen van tafelbarbecues

Voordat je overgaat tot de aankoop van een tafelbarbecue, wil je eerst op de hoogte zijn van de voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • compact design, waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt;
  • geschikt voor kleinere balkons en tuinen;
  • warmt snel op;
  • makkelijk in gebruik;
  • niemand hoeft weg te lopen uit een gesprek om het vlees om te draaien;
  • gezellig met elkaar aan tafel;
  • niet geschikt voor grote groepen.

Wat kost een tafelbarbecue?

Bbqkopen.nl heeft een klein assortiment verkrijgbaar in tafelbarbecues. Deze barbecues verschillen wel enorm in prijsklasse. Zo heb je al een tafelbarbecue voor slechts €175,00, maar hebben we ook uitklapbare tafelbarbecues verkrijgbaar voor €469,00.

Bbqkopen.nl showroom

Onze tafelbarbecues staan uitgestald in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten klaar om jouw vragen te beantwoorden en om je van advies te voorzien.