•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Word affiliate partner van BBQkopen.nl

Ben je gepassioneerd door barbecueën en wil je die passie graag omzetten naar online verdiensten? Word dan affiliate partner van BBQkopen.nl. Promoot ons assortiment op jouw blog, actiesite of social media. Dan ontvang jij een commissie over elke succesvolle aankoop in onze webshop. 

BBQkopen.nl in het kort 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare affiliate partner in de barbecue branche? BBQkopen.nl is een van de grootste online barbecuewinkels van Nederland en biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige barbecues, accessoires en outdoor kookapparatuur. Van houtskoolgrills tot gasbarbecues, van rookovens tot barbecuehoezen en gereedschap. Wij hebben alles wat een BBQ-liefhebber nodig heeft. 

Voordelen voor onze affiliate partners

Onze partnerschappen spelen een belangrijke rol bij het vergroten van ons bereik online. Daarom genieten onze publishers van de volgende voordelen: 

  • 3% commissie op barbecues en 5% commissie op accessoires
  • Serieuze conversie dankzij een naadloze gebruikerservaring
  • Relatief lage retouraantallen, dus weinig afgekeurde affiliate orders
  • Lineaire tracking, dus interessant voor elk type partnerwebsite
  • Geavanceerde rapportage rondom kliks en bestellingen

Start als publisher bij TradeTracker

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wij beheren onze partnerschappen uitsluitend via het affiliate netwerk van TradeTracker. Meld je aan als publisher via de onderstaande button. Breng ons assortiment in beeld en verdien op korte termijn een online inkomen. 

AANMELDEN ALS PUBLISHER