•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Traeger BBQ collectie

Sinds 1987 produceert Traeger originele houtgestookte pellet barbecues. Dit merk vond de originele houtgestookte grill uit in Mount Angel, in Oregon. Sinds de ontwikkeling is het concept verder geperfectioneerd en verder ontwikkeld.

Met deze kwalitatief hoogstaande barbecues til je jouw kookkunsten naar een hoger niveau. Zo geniet je van de ongeëvenaarde houtgestookte smaak van een Traeger pellet barbecues. Voor welk model je ook kiest: de barbecues zijn zeer geschikt voor grillen, roken, bakken, braden, stoven.

1 - 22 van 22 producten
Vergelijk (0)

Hoe werken de houtgestookte pellet barbecues van Traeger?

De barbecues van Traeger werken geheel automatisch. Daarom zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel beginnende als ervaren grillfanaten. De brandstof van de grill bestaat uit houtpellets. Afhankelijk van de temperatuur die je instelt, wordt een bepaalde hoeveelheid pellets in de barbecue naar een ontstekingsstaaf verplaatst – geheel automatisch! De pellets verbranden in de ontstekingsstaaf: hierdoor ontstaat warmte. De warmte vult de grill, en daardoor circuleert het om het te bereiden gerecht. De rook ontsnapt weer via een klein ‘schoorsteentje’.

Kies voor barbecues van de beste kwaliteit

De premium houtpellets zijn gemaakt van 100% natuurlijk hardhout van de beste kwaliteit. De pure houtpellets zorgen voor een perfecte verbranding. Hierdoor kun je rekenen op een overheerlijke, houtgestookte smaak. De pellets zijn vervaardigd in de Verenigde Staten. De kwaliteit wordt gewaarborgd tijdens het gehele proces: van zagerij tot aan winkel.

De pellets zijn daarom de meest betrouwbare brandstofbron en zorgen voor eindeloze smaakcombinaties. De smaakpellets geven namelijk een ongeëvenaarde smaak aan jouw gerechten. Hierdoor geef je jouw standaardgerechten steeds weer een nieuwe draai en blijf je iedereen verrassen!

Ontdek de veelzijdigheid van de Traeger pellet barbecues

Trager-barbecues zijn zeer veelzijdig! Of je nu een gerecht wil roken, vlees wil braden, groenten wil stoven of taartjes wil bakken: het is allemaal mogelijk. De constante temperatuur en de toevoeging van smaakpellets zorgen ervoor dat je in een handomdraai de meest heerlijke gerechten op tafel zet. Het is daarom niet voor niets zo dat de Traeger-barbecue in Amerika al langer een enorme hit zijn! De barbecue wordt in Nederland ook steeds populairder.

Bezoek gerust eens onze showroom

Wil je meer weten over dit gerenommeerde merk of het aanbod van Traeger ontdekken bij bbqkopen.nl? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in GroenRijk in Tilburg! Onze specialisten staan voor je klaar en voorzien je graag van meer informatie over de producten van Traeger. Je kunt natuurlijk ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.