•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Eurotrail BBQ collectie

Eurotrail-hoezen zijn ongekend populair, en dat is niet zonder reden! Het merk is namelijk gespecialiseerd in kamperen, waardoor ze écht verstand hebben van waterafstotende, beschermende en ademende tuinmeubelhoezen. Eurotrail is al meer dan 20 jaar een toonaangevend kampeermerk dat kampeerders voorziet van hoogwaardige, kwalitatieve en betrouwbare uitrusting. Deze uitrusting wordt gekenmerkt door zijn duurzame materialen, slimme ontwerpen en aandacht voor detail. Eurotrail streeft naar innovatie en kwaliteit. Daarom werken ze samen met ervaren ontwerpers en technische experts.

Ontdek onze collectie aan Eurotrail-hoezen

De collectie van Eurotrail is zeer divers en compleet. Ze ontwikkelen namelijk niet alleen hoezen voor tuinmeubels, loungesets, parasols, planten en barbecues, maar ook tenten, slaapzakken en kookapparatuur. Bij bbqkopen.nl zijn alleen de barbecuehoezen van Eurotrail verkrijgbaar. Deze hoezen zijn geschikt voor Weber-barbecues. Wanneer het weer omslaat of wanneer je de barbecue even niet meer gaat gebruiken, is het tijd om de hoezen tevoorschijn te halen. Niet iedereen heeft immers een schuur of garage waar de barbecue opgeborgen kan worden. De SFS-beschermhoezen van Eurotrail zijn daarom een zeer goed alternatief.

Als je jouw barbecue goed afschermt, gaat hij namelijk een stuk langer mee en hoef jij minder vaak een nieuwe barbecue aan te schaffen. Wanneer het volgende seizoen voor de deur staat, kun je hem ook weer direct klaarmaken voor gebruik. Wanneer je een Eurotrail-barbecuehoes bestelt, krijg je standaard een handige opbergtas erbij. Zo berg je jouw beschermhoes goed op wanneer je deze niet nodig hebt.

Bekijk het assortiment online of bezoek de showroom

Bescherm jouw barbecue tegen diverse weersomstandigheden met een kwalitatief hoogstaande beschermhoes van het gerenommeerde kampeermerk Eurotrail. Met deze sterke beschermhoezen hou je jouw barbecue het hele jaar droog, waardoor deze in topconditie blijft.

Alle hoezen van Eurotrail liggen in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Onze specialisten nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden en om advies te geven over welke hoes het beste bij welke barbecue past. Natuurlijk kun je ook eenvoudig online jouw barbecuehoes bestellen!