•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

BBQ sets

Een barbecue is niet compleet zonder barbecuegereedschap. Met barbecuegereedschap kun je een barbecue-avond makkelijker en gezelliger maken. Zo kun je met een barbecue tang of een barbecue spatel vlees omdraaien, terwijl je met een barbecue kwast een stuk vlees kunt insmeren met een marinade. Ben jij op zoek naar een complete set? Bekijk dan hieronder ons assortiment barbecue sets:

⏎ Terug

 

 

1 - 31 van 31 producten
Vergelijk (0)

Waarom is een barbecue set handig?

Een barbecue set bestaat uit hoogwaardig barbecue gereedschap of handige onderhoudsproducten en maakt barbecueën niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Zo kun je met een barbecue set de beste gerechten bereiden. Met een barbecue tang of spatel kun je het vlees makkelijk omdraaien, zorg je ervoor dat de gerechten niet aan het grillrooster blijven plakken én dat je hem op een mooie manier kunt presenteren.  Met een barbecue kwast kun je de gerechten insmeren met een olie of een marinade, zodat ze een diepere smaak krijgen. Ook kun je met een barbecue set de barbecue goed schoonmaken, zodat de barbecue langer mee gaat.

Welke barbecue sets zijn er?

Elke barbecue set bestaat uit andere producten. Zo heb je een barbecue set met de belangrijkste onderhoudsproducten, maar heb je ook een set met barbecue gereedschappen of een set die op één specifieke kookbereiding is gericht (zoals pizza benodigdheden). Bij bbqkopen.nl bieden wij een breed assortiment aan barbecue sets aan. Zit jouw set er niet tussen? Wij bieden de barbecuegereedschappen en -onderhoudsproducten ook los aan, zodat je alsnog een zelf samengestelde set kunt maken.

Welke producten zitten in een barbecue set?

In een barbecue-gereedschapsset zitten vaak een barbecuetang en een barbecuespatel. Deze set is vaak nog aangevuld met een barbecue kwast. Sommige sets worden echter aangevuld met een grillborstel, zodat je het grillrooster goed schoon kunt maken. Wil je een barbecue set specifiek op schoonmaak en onderhoud? Deze sets bestaan vaak uit een grillborstel en een schraper (spatel).

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij verschillende barbecue sets aan van verschillende hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber, Napoleon, Boretti en Grill Guru. Onze barbecue sets liggen in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.