•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Boretti BBQ collectie

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn de kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

1 - 36 van 68 producten
Vergelijk (0)

Boretti is gestart met het verkopen van fornuizen. Na dit enorme succes breidde Boretti uit met in- en outdoor keukenproducten. Om de beleving compleet te maken ontwikkelde ze ook een breed assortiment aan culinaire accessoires. Boretti creëert hiermee dé perfecte Italiaanse lifestyle om buiten te kunnen koken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Boretti barilo, een echte vuurmeester. Dankzij de krachtige branders op de Boretti buitenkeukens zijn deze veelzijdige keukens geschikt om te koken, bakken én grillen. Bovendien heeft bijna iedere buitenkeuken een handige thermometer in de kap, waardoor de temperatuur eenvoudig te meten is.

Collectie Boretti

Boretti beschikt over een uitgebreid assortiment aan barbecues. Zo vind je bij Boretti gasbarbecues, houtskoolbarbecues en Kamado barbecues. Deze barbecues zijn ook verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo hebben ze tafelbarbecues en compacte barbecues die je eenvoudig kunt meenemen, maar hebben ze ook complete buitenkeukens. Sommige barbecues werken zelfs op zowel gas als houtskool. Door deze verschillende modellen maken ze het voor iedereen mogelijk om te barbecueën. Alle barbecues zijn ook geschikt om verschillende bereidingstechnieken toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld grillen, braden, roken en pizza’s bakken. Hiervoor heeft Boretti verschillende op maat gemaakte accessoires ontwikkeld. Met een rotisserie of gevogeltestomer kun je bijvoorbeeld een kip braden en met een pizzasteen kun je een pizza bereiden. Om de barbecue-ervaring compleet te maken, biedt Boretti ook handige tools aan. Zo is de collectie uitgebreid met (vlees)thermometers, spatels, houtskool en brikettenstarters. Hierdoor biedt Boretti het complete plaatje aan.
Naast barbecues en barbecue-accessoires heeft Boretti ook terrasverwarmers in het assortiment. Hierdoor kun je op zomeravonden genieten van een sfeervolle omgeving die tevens warmte afgeeft.

Onderhoud Boretti

Het is belangrijk om Boretti barbecues tijdig en goed te onderhouden. Zo kun je met grillborstels de roosters schoonmaken én met barbecuehoezen de barbecue beschermen tegen regen en wind. Hierdoor krijgen de barbecues van Boretti een langere levensduur.

Showroom

Alle Boretti barbecues staan in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Onze specialisten nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Ook is het mogelijk om de barbecues door ons te laten monteren (tegen extra kosten) en gratis thuis te laten bezorgen op een gewenste dag.