•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber BBQ collectie

Weber is dé wereldwijde marktleider op het gebied van zowel barbecues en buitenkeukens als bijbehorende accessoires. Het bedrijf is ontstaan in Chicago, Illinois (in de Verenigde Staten). Hier werd namelijk in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel uitgevonden door George Stephen. Voordat deze barbecue werd uitgevonden, was het gebruikelijk om op een bakstenen muurwerk met een grillrooster te barbecueën. Deze manier van barbecueën had echter veel nadelen. Je kon de barbecue namelijk niet verplaatsen bij regen, waardoor het vuur snel zou doven. Het as vloog daarnaast alle kanten op én plakte ook aan het vlees.

1 - 36 van 492 producten
Vergelijk (0)

Het idee voor de kogelbarbecue is ontstaan tijdens een zeiltocht, toen George een metalen scheepsboei zag. Hij wilde deze boei omvormen tot een kogelvormige barbecue. Hij zaagde de boei daarom in tweeën en maakte aan het onderstel drie poten, zodat het onderstel als ketel kon worden gebruikt. Het bovenste deel doelde als deksel. Aan de hand van dit idee kwam de Weber Original Kettle op de markt.

Ruim 60 jaar later worden de producten van Weber wereldwijd verkocht. Sinds de oprichting van het merk is Weber-Stephen Holland B.V. uitgegroeid tot een volle dochter van het familiebedrijf. Sinds de oprichting in 2003 heeft Weber-Stephen Holland B.V. een exponentiële groei gekend vanwege de kwalitatief hoogstaande producten, de vernieuwende concepten en de uitstekende dienstverlening. Vandaag de dag heeft het merk kantoren in meer dan 40 landen op alle continenten. Zij blijven het Weber-merk wereldwijd promoten.

Ontdek het uitgebreide assortiment aan kwaliteisproducten

Ieder product van Weber staat bekend om de functionaliteit, veelzijdigheid en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Als je een barbecue van dit gerenommeerde merk gaat aanschaffen, dan heb je keuze genoeg. Ben je op zoek naar een traditionele brikettenbarbecue of ga je voor een elektrische barbecue? En zoek je een compact formaat of wil je een luxe buitenkeuken samenstellen? Wat jouw wensen ook zijn: er is altijd wel een passende Weber voor jou!

Loop gerust eens onze showroom binnen en ontdek het ruime Weber-assortiment

Van beschermhoezen en barbecues tot barbecuegereedschap en houtskool: Weber heeft het allemaal! Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment aan barbecues van Weber? Bezoek dan zeker onze showroom in GroenRijk Tilburg. Onze specialisten vertellen je graag meer over dit gerenommeerde merk en beantwoorden met plezier al jouw vragen.