•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Esschert Design BBQ collectie

Prachtige planten, bloeiende bloemen, fluitende vogeltjes… wie houdt daar nu niet van? Esschert Design vindt het belangrijk dat mensen genieten van het buitenleven; van zowel de tuin als de natuur. Daarom ontwerpt en produceert dit gerenommeerde merk diverse artikelen gerelateerd aan tuin en natuur. Deze producten zijn zowel functioneel als decoratief en worden verkocht in meer dan 68 landen wereldwijd!

1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

Het merk is in 1989 opgestart door Ria Mosterd vanuit het de 15e-eeuwse boerderij “Het Esschert” op het prachtige Twentse platteland. In 1993 namen twee van haar zoons de groothandelstak in handen. Deze groothandelscollectie bestaat vanaf het begin uit artikelen die zelf zijn ontworpen en speciaal voor Esschert Design werden geproduceerd.

Ontdek het uitgebreide assortiment van Esschert Design

Esschert Design biedt een breed assortiment aan producten aan. De talloze producten van dit befaamde merk zijn afgestemd op verschillende consumenten-lifestyle groepen:

  • Klassiek, landelijk
  • Jong, trendy
  • Design gericht

Zo bieden ze onder meer vogelhuisjes, vogelvoer, vuurkorven, tuinhaarden, tuinbeelden, bloempotten, tuinmeubels, kweekbakken, schoenen, deurmatten en paraplu’s aan. Hierbij maken ze ook zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Zo maken ze gebruik van Forest Stewardship Council®-gecertificeerd hout (FSC). Dit hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen waar duurzaam geproduceerd wordt. Via de zogenaamde ‘Chain of Custody’ kun je elk stuk hout herleiden tot de bron. Esschert Design heeft een officieel FSC®-certificaat.

Heerlijk lang buiten zitten bij de gezellige terraskachel

Bij bbqkopen.nl bieden wij alleen een terraskachel (hoogte: 120 cm) van Esschert Design aan. Met deze terraskachel kun je heerlijk lang buiten zitten en genieten van de sfeer en de warmte die hij afgeeft. Deze kachel is ideaal om in een tuin neer te zetten, omdat hij weinig ruimte in beslag neemt en over een tijdloos design beschikt. Verder is de kachel eenvoudig te monteren. Daarnaast heeft deze kwalitatief zware kachel een sobere uitstraling, waardoor de terraskachel in elke tuin past!

Verantwoord en ‘sociaal’ hout stoken

Esschert Design vindt het belangrijk dat buurtbewoners en jijzelf weinig last ondervinden van de rookontwikkeling in tuinkachels. Daarom worden deze kachels zo ontwikkeld dat de rook zich via de ‘schoorsteen’ verplaatst.

Bezoek onze showroom in Tilburg om de terraskachel te bekijken

De prachtige terraskachel van Esschert Design is uitgestald in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Onze specialisten lopen hier rond om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Kom daarom zeker eens langs om deze prachtige terraskachel te bekijken en laat je overtuigen door het prachtige, tijdloze design en de sobere uitstraling!