•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Cadac BBQ collectie

CADAC, een van oorsprong Zuid-Afrikaans bedrijf, brengt al meer dan 75 jaar mensen samen op het gebied van ‘outdoor’ maaltijden. Het Afrikaanse woord voor barbecue is ‘braai’ en dat is in Zuid-Afrika meer dan alleen een barbecue; het is een manier van leven (van samenkomen met familie en vrienden). Dit wil CADAC overbrengen in zijn barbecues.

1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

CADAC is in de jaren ’90 geïntroduceerd in ons land door de verkoop van de allereerste ‘Wok op een Stok’, zoals de Skottelbraai destijds door Paul de Leeuw werd genoemd. Sindsdien is de populariteit van de Skottelbraai enorm gegroeid en zijn de barbecues van CADAC zijn in de loop der jaren regelmatig bekroond met internationale prijzen. De barbecues zijn voornamelijk geliefd onder kampeerders, die ontdekte dat deze barbecue makkelijk mee te nemen is.

De Skottelbraai is ook ontstaan in Zuid-Afrika door de boeren. Wanneer zij in het open veld waren, stookten zij voor het eten een vuurtje en plaatsten daar een ploegschaar boven. De ploegschaar noemen zij een ‘Skottelskaar’. Hierop ‘braaiden’ zij hun vlees. CADAC ontwikkelde dit idee tot de inmiddels beroemde Skottelbraai ­– een ware doorbraak!

Ontdek de collectie van CADAC

Kenmerkend voor de barbecues van CADAC is het modulair systeem. Je kunt de barbecue eenvoudig uitbreiden met accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een pizzasteen, paella pan, barbecue plancha of een smoker box gebruiken. Ze willen het namelijk mogelijk maken om een gevarieerde en lekkere maaltijd klaar te maken waar je maar wilt. Daarom heeft CADAC barbecues ontwikkelt voor alle gelegenheden en locaties; van terras, tuin en balkon tot de camping of op de boot. Alle barbecues staan garant voor kwaliteit en innovatie.

Als je eenvoudig heerlijke gerechten wil bereiden en wil genieten van gemak en comfort, dan zijn de barbecues van CADAC zeer geschikt. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit verschillende formaten: van compacte, draagbare barbecues (zoals de Cadac Safari Chef die minder dan vier kilo weegt) tot uitgebreide, luxe buitenkeukens (zoals de Cadac Meridian 4). Wat je ook kiest: je weet in ieder geval dat je een product van topkwaliteit ontvangt. Een barbecue van CADAC staat namelijk garant voor gebruiksgemak, uitstekende prestaties én ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Houd jouw barbecue eenvoudig schoon

Wist je dat de grotere modellen van CADAC zijn uitgerust met een superhandig spoel- en reinigingssysteem? Zo maak jij jouw barbecue in een handomdraai schoon! Verder krijg je bij de grote er standaard een thermogrillrooster, een bakplaat en een warmhoudrooster bij.

Bij bbqkopen.nl bieden wij op dit moment enkel een non-stick folie aan. Dit is een anti-aanbakfolie die ervoor zorgt dat olie overbodig wordt. Met deze folie zorg je ervoor dat eten niet aanbrandt of vast blijft plakken én dat de barbecue niet vies wordt. Dat scheelt weer schoonmaken aan het eind van de uitgebreide barbecue-avond!