•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Barbecuehoezen

Een barbecuehoes is onmiskenbaar bij barbecueën. Een barbecue is namelijk een grote aankoop en dan wil je natuurlijk niet na één jaar een beschadigde barbecue hebben. Met een barbecuehoes kun je dit voorkomen. Wil jij jouw barbecue beschermen met een hoogwaardig kwalitatieve barbecuehoes? Bekijk hieronder ons aanbod:

1 - 36 van 111 producten
Vergelijk (0)

Waarom is het belangrijk om je barbecue te beschermen met een barbecuehoes?

Een barbecue is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het zijn echter materialen die aangetast kunnen worden door bijvoorbeeld weersinvloeden. Doordat een barbecue vaak vrij duur is, wil je natuurlijk dat de barbecue zo lang mogelijk mee gaat. Je kunt er dan voor kiezen om de barbecue na gebruik op te bergen in bijvoorbeeld een schuur of een garage, maar daar kan de barbecue alsnog schade oplopen. Denk hierbij aan krassen, stoten, stof of zelfs een eventuele lekkage. Daarnaast neemt een barbecue veel ruimte in beslag. Met een barbecuehoes kun je dit allemaal voorkomen. Nadat je de barbecue hebt gebruikt én hebt laten afkoelen, kun je de beschermhoes eenvoudig over de barbecue doen. Met een barbecuehoes kun je de barbecue gewoon het hele jaar door in de tuin laten staan én bescherm je hem tegen weer, wind, vuil, krassen en stofvorming. Dit is hygiënischer, de barbecue blijft langer schoon én hiermee voorkom je bijvoorbeeld dat de barbecue snel begint te roesten. Een ander bijkomend voordeel is dat je de barbecue niet elke keer naar buiten hoeft te brengen. Zodra je de hoes van de barbecue afhaalt, is hij klaar voor gebruik.

Welke barbecuehoes kun je het beste gebruiken?

Er bestaan veel verschillende soorten barbecues. Denk hierbij aan houtskool barbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues en pellet barbecues. Deze barbecues hebben ook allemaal een andere vorm en een ander formaat. Hierdoor is niet elke barbecuehoes compatibel met elke barbecue. Merken als Weber, The Bastard en Boretti hebben voor elk barbecuemodel een speciale barbecuehoes vervaardigd. Het merk Eurotrail heeft echter barbecuehoezen ontwikkeld die compatibel zijn met meerdere modellen barbecues. Het is dus belangrijk om altijd vooronderzoek te doen over welke barbecuehoes bij jouw barbecue past.

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij barbecuehoezen aan van verschillende hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber, The Bastard, Grill Guru, Kamodo Joe en Napoleon. Onze barbecuehoezen liggen in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.