•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Kamado Joe BBQ collectie

Kamado Joe ontwikkelt barbecues die zijn geïnspireerd op een oude Aziatische techniek. Zo beschikken deze kamado barbecues over een dikwandige grill die gebaseerd is op de kookpotten uit het oude Azië. Deze techniek hebben ze gecombineerd met hedendaags design, features en innovaties.

1 - 36 van 42 producten
Vergelijk (0)

In de Kamado Joe barbecues trekt de lucht door de keramische behuizing om via de ventilatieopeningen naar buiten te stromen. Zo komen de houtskoolbrokken tot leven als rook en hitte. Hierdoor krijgen vlees, vis en groenten een rijk rookaroma.

Kamado Joe barbecue kopen?

Kamado Joe vindt het belangrijk dat iedereen kan barbecueën. Hierdoor hebben ze diverse modellen en formaten ontwikkeld:

  • Joe Junior: een draagbare keramische houtskoolgrill
  • Classic Joe: dé barbecue geschikt voor elke gelegenheid
  • Kettle Joe: combineert de innovatie van keramische grills met het ontwerp van ketelgrills
  • Big Joe: een buitengewoon grote keramische barbecue geschikt voor een grote groep
  • Konnected Joe: een digitale houtskoolgrill en -roker

Konnected Joe International

Dé nieuwste barbecue van Kamado Joe is de Konnected Joe International; een houtskoolgrill en -roker. Bij deze barbecue is de traditionele kamado-stijl gecombineerd met digitale technologie. Zo kun je met één druk op de knop (AFS-knop) de houtskool laten ontbranden, met het Kontrol Board de gewenste temperatuur instellen en met de Kontrol Fan wordt de gewenste temperatuur gehandhaafd. Hierdoor kun je gebruikmaken van een automatische kookmodus. Deze nieuwste barbecue kan zelfs volledig ingesteld worden via een app.

Kamado Joe-app

De Konnected Joe kun je via de wifi verbinden met de digitale app van Kamado Joe; de Kamado Joe-app. Hiermee kun je de gehele kooksessie regelen en bijhouden op je mobiel. Zo kun je de grilltemperatuur en vleesthermometers instellen en bewaken én krijg je meldingen binnen op de telefoon wanneer de ingestelde tijd is verstreken of wanneer de grill- of vleesthermometer zijn waarde heeft behaald. Je kunt zelfs diverse recepten vinden in de app.

Kamado Joe Accessoires

Op alle Kamado Joe modellen is het mogelijk om verschillende kooktechnieken toe te passen. Zo kun je grillen, bakken, roken, braden, dichtschroeien én bestaat er een mogelijkheid tot slow cooking. Hiervoor heb je op maat gemaakte accessoires van Kamado Joe nodig. Denk hierbij aan de SloRoller, de doe joe (pizzaovensteen) en de JoeTisserie (draaispit).

Onderhoud

Het is belangrijk om de Kamado Joe barbecues na elke barbecue-avond schoon te maken. Verwijder hierbij de as uit de aslade en zorg dat de roosters zijn schoongemaakt door middel van een grillborstel. Door de barbecue na gebruik schoon te maken, voorkom je dat er zich vuil en vet ophoopt.