•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Pizza ovens voor buiten

Met een pizza oven voor buiten breng je een stukje Italië in je eigen tuin! Bij bbqkopen.nl heb je de keuze uit diverse pizza ovens voor buiten, zodat je altijd een exemplaar vind dat bij je past. Met een kwalitatief hoogstaande pizza oven maak je het verschil tussen een standaard pizza of een overheerlijke Italiaanse pizza met een luchtige bodem. Sluit je ogen, en het lijkt net alsof je écht in Italië bent!

⏎ Terug

 

 

Zet de meest heerlijke Italiaanse pizza’s op tafel

Als je kiest voor een pizza oven voor buiten, dan weet je zeker dat je consistente en kwalitatief hoogwaardige pizza’s op tafel zet. Echter, je kunt nog veel meer bereiden dan alleen pizza’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke, zelfgemaakte focaccia of zelfs voortreffelijke lasagne?

Hoe steek je jouw pizza oven aan?

Een pizza oven aansteken is zeer eenvoudig! Je begint met het plaatsen van aanmaakhoutjes in het midden van de oven. Vervolgens steek je de aanmaakhoutjes aan. Het is hierbij belangrijk dat de schuif van het rookkanaal goed open staat. Hierdoor kan het vuur namelijk worden ontstoken. Vervolgens doe je de deur aan de voorkant van de oven dicht.

Wanneer de aanmaakhoutjes goed branden, plaats je voorzichtig twee haardhoutblokken erbij. Je kunt hiervoor diverse houtsoorten gebruiken. Plaats de blokken op zo’n manier dat het vuur volledig bedekt wordt, want zo kunnen ze voldoende vlam vatten. Als de blokken goed branden, schuif je ze naar achter. Plaats daarna nog twee blokken, zodat de oven goed kan opwarmen.

Haal het overtollige as was en houd de thermometer in de gaten, zodat je weet wanneer de pizza oven de juiste temperatuur heeft bereikt. Je kunt de pizza’s afbakken als de oven ongeveer 300 graden heeft bereikt. Binnen 40 à 50 seconden bak je jouw pizza zo heerlijk gaar. Dat wordt genieten!

Bescherm jouw pizza oven en geniet van een lange levensduur

Als je jouw pizza oven het hele jaar door wil gebruiken, dan is het belangrijk dat je deze voorziet van zorgvuldig onderhoud. Daarom raden we aan om in de wintermaanden en periodes met veel neerslag de pizzaoven op te bergen of af te schermen. Hierdoor bescherm je jouw pizzaoven optimaal en verleng je de levensduur, zodat je nog jarenlang kunt genieten van overheerlijke pizza’s van topkwaliteit.

Maak jouw uitrusting compleet met kwalitatief hoogstaande producten

Natuurlijk hoort er ook een kwalitatief hoogstaande pizzasteen bij jouw pizzaoven. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan. Je vind bij ons bijvoorbeeld pizzastenen van diverse gerenommeerde merken zoals:

  • The Bastard
  • Napoleon
  • Weber

We hebben natuurlijk veel meer pizza accessoires in ons assortiment, zodat pizzasnijders en pizzaspatels. Maak jouw uitrusting eenvoudig compleet en zet je in een handomdraai de lekkerste pizza’s op tafel!

Bezoek onze showroom of bestel eenvoudig online

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan pizzaovens? Bezoek dan zeker onze showroom in GroenRijk Tilburg. Onze specialisten vertellen je graag meer over de modellen en het onderhoud van de pizza ovens. Je kunt natuurlijk ook direct bestellen via de website.