•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Napoleon BBQ collectie

Napoleon is van oorsprong een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gasbarbecues. Ze zijn sinds de jaren 80 een grote speler in de barbecuewereld door vernieuwde en innovatieve technologieën toe te passen. Ze zetten zich in voor totale comfort in huis en tuin.

Napoleon barbecues zijn in Noord-Amerika zeer populair. Het merk wordt ook steeds populairder in Nederland en de rest van Europa. Ze zijn gespecialiseerd in houtskoolbarbecues en gasbarbecues en onderscheiden zich door geavanceerde grillfuncties, de technische uitvoering én een meesterlijk ontwerp. Dit doen ze door gebruik te maken van de nieuwste features.

1 - 36 van 155 producten
Vergelijk (0)

Napoleon collectie

Napoleon wil het voor iedereen mogelijk maken om op elke plek te barbecueën. Daarom beschikt Napoleon over een breed assortiment aan barbecues. Zo hebben ze niet alleen kleine draagbare barbecues in het assortiment, maar ook grote buitenkeukens. Dit varieert van houtskoolbarbecues tot gasbarbecues. Alle barbecues zijn uitgerust met geavanceerde functies, zodat je verschillende grilltechnieken toe kunt passen. Hiervoor heb je nog wel Napoleon accessoires nodig. Denk hierbij aan een rotisserie, grillmand, spiezen, koekenpan of pizzaoven. Naast deze accessoires om kooktechnieken toe te kunnen passen, heeft Napoleon ook kookboeken, sijplanken, marinade injectiespuiten en snijplanken in het assortiment. Deze producten zijn ook allemaal verkrijgbaar op bbqkopen.nl.

Modellen:

Bij bbqkopen zijn de volgende modellen verkrijgbaar:

  • Napoleon Kettle
  • Napoleon Freestyle
  • Napoleon Phantom freestyle
  • Napoleon Rogue
  • Napoleon Prestige 500
  • Napoleon Prestige Pro

Onderhoud Napoleon barbecues

Het is belangrijk om een Napoleon barbecue goed te onderhouden. Niet alleen om de barbecue er mooi uit te laten zien, maar ook om ervoor te zorgen dat de barbecue in topconditie blijft én een langere levensduur krijgt. Je kunt de roosters het beste na elk gebruik schoonmaken met een grillborstel. Dit kun je het beste doen wanneer de roosters nog warm zijn, omdat je het vuil dan makkelijker kunt verwijderen. Daarnaast heeft Napoleon barbecuehoezen in het assortiment. Hiermee bescherm je de barbecue tegen weer en wind.

Showroom

De showroom van bbqkopen.nl bevindt zich in GroenRijk Tilburg. Hier staan de verschillende barbecues van Napoleon uitgestald. Onze specialisten lopen hier ook rond om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Daarnaast is het mogelijk om de barbecues door ons te laten monteren (tegen extra kosten) én gratis thuis te laten bezorgen op een gewenst moment.