•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Draaispitten, grillspitten en rotisserie voor de BBQ

Een bbq draaispit is het onmisbare middelpunt van elke barbecue. Een mooie grill is tof, maar een rotisserie is gewoon stoer. Tegenwoordig zijn is de draaispit weer helemaal terug van weg geweest. Groot voordeel is de egale bruining van het vlees. Daarbij laat een grillspit aanzienlijk minder rommel achter dan een reguliere grillbeurt. Wij bieden een mooie selectie betaalbare grillspitten van A-kwaliteit. De meeste barbecues zijn uitgerust met een handige uitsparing voor een spit. Twijfel jij of jouw barbecue geschikt is voor onze producten? Neem contact op. Wij voorzien je graag van advies op maat.

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 41 producten
Vergelijk (0)

BBQ rotisserie

Een BBQ rotisserie is perfect voor het grillen van gevogelte, zoals kip of zelfs kalkoen. Niet alleen ziet het er heerlijk uit en is het altijd enorm leuk om het draaispit te bedienen, het is nog lekker en gezond ook! Draaispitten kunnen gemakkelijk op bijna elk soort barbecue worden geïnstalleerd, waardoor jij van de lekkerste gerechten kunt genieten. Benieuwd waar je de beste BBQ spitten kunt vinden? BBQkopen.nl heeft een enorm aanbod aan handige rotisserieën waarmee jij in een oogwenk de lekkerste kip van de barbecue haalt. Op zoek naar andere handige accessoires voor jouw barbecue? Bekijk dan snel het uitgebreide assortiment op de website.

Draaispitten voor de barbecue

Een draaispit bestaat uit twee klemmen met standaards eraan en een spit, waaraan men een stuk vlees kan rijgen. Dankzij het handige hendeltje aan het spit kan het rondgedraaid worden boven een hittebron, zodat het vlees aan het spit gelijkmatig wordt opgewarmd en gegaard. Meestal wordt een draaispit gebruikt voor gevogelte, maar ook andere dieren en soms zelfs hele varkens werden bereid aan het spit. Deze methode van gerechten bereiden wordt al jarenlang gebruikt en is dan ook zeer populair. Bij BBQkopen.nl vind je draaispitten in alle soorten en maten, zoals bijvoorbeeld:

  • Weber spit
  • Kip spit voor de BBQ
  • Barbecue met spit
  • Draaispit voor kamado barbecues
  • Grill met draaispit

Tips voor het gebruik van een BBQ draaispit

Het gebruik van een draaispit op jouw barbecue is niet moeilijk, maar een paar extra tips voor het gebruik zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen. Zo is het heel handig om gebruik te maken van de juiste hulpstukken. Kies bijvoorbeeld een kebabset, zodat je meerdere spiesen tegelijk boven het vuur kan draaien.

Zorg dat je jouw gerecht op het draaispit goed bevestigt, zodat het er niet per ongeluk afvalt. Dit risico bestaat, aangezien hitte de textuur van jouw voedsel vaak verslapt en het minder stevig maakt. Zorg dan ook dat het spit bij voorkeur niet direct boven het vuur hangt, maar plaats er een barbecuerooster tussen. Mocht er toch iets misgaan, dan is de zaak nog niet verloren en kun je alsnog van jouw heerlijke gerecht genieten.

Barbecue draaispitten bij BBQkopen.nl

Op zoek naar een draaispit voor jouw barbecue? Bij BBQkopen.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een perfect rotisseriegerecht. Of je nou een houtskoolbarbecue of een barbecue op gas hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos! Vragen over ons aanbod? Onze medewerkers helpen jou altijd graag op weg.