•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Barbecue servies

Bereid je voor op een heerlijke barbecue-avond met vrienden en familie door gebruik te maken van BBQ-servies. Of je nu hamburgers, steaks, pizza’s of een sparerib gaat bereiden: met ons barbecue servies kun jij alle gerechten in stijl presenteren. Bekijk hieronder ons aanbod:

1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)

Collectie bbqkopen.nl

Bij bbqkopen.nl bieden wij een breed scala aan bbq servies aan. Denk hierbij aan mokken, borden, schalen, sauzen en andere smaakmakers:

Mokken: Bij een barbecue-avond wil je natuurlijk een lekker drankje drinken. Hiervoor hebben wij diverse hoogwaardig kwalitatieve mokken in het assortiment. Of je nu een warme koffie, een verfrissend drankje of een cocktail wil drinken, bij bbqkopen.nl hebben wij de juiste mokken. Wij hebben zelfs een siliconen vorm voor ijsblokjes in het assortiment, zodat jij de cocktails lekker koud kunt serveren.

Borden: Wil jij een lekkere pizza, een stukje vlees of een stukje vis met groente serveren? Bij bbqkopen.nl hebben wij diverse formaten borden en schalen in het assortiment. Zo hebben we speciale pizzaborden, dinerborden, dessertborden, schalen en saladekommen. De borden zijn zelfs zo ontworpen dat ze hittebestendig zijn en jouw gerechten op de juiste temperatuur houden.

Bestek: Ben jij een lekkere soep of saus aan het klaarmaken op de barbecue? Maak dan gebruik van onze soeplepel of garde die speciaal zijn gemaakt voor gebruik op een barbecue. Ze zijn namelijk zeer hittebestendig.

Sauzen en smaakmakers: Een barbecuegerecht is niet compleet zonder de grillsmaak en andere smaakmakers. Blues Hog is dé specialist in barbecuesauzen. Deze sauzen worden gebruikt als smaaktoevoeging, marinade of als extra topping op jouw overheerlijke gerechten. Ze voegen een extra dimensie toe, waardoor het gerecht nóg beter wordt. Deze sauzen kun je serveren in een dressingfles, terwijl je de rub en de marinade voorafgaand en tijdens het grillen toebrengt.

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij barbecue servies aan van verschillende hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber en The Bastard. Ons barbecue servies ligt in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.