Pizzastenen en accessoires

Pizzastenen worden steeds populairder, en met goede reden. Altijd al jouw eigen pizza’s willen bakken, met zo’n heerlijke authentieke steenovensmaak? Dat kan makkelijker dan je denkt! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is jouw barbecue en een handige pizzasteen, verkrijgbaar bij BBQkopen.nl. Pizzastenen nemen warmte extra snel op en zijn dus erg geschikt om efficiënt pizza’s op te bakken. Naast pizzastenen van topkwaliteit heeft BBQkopen.nl ook allerlei barbecue roosters in het assortiment.

1 - 29 van 29 producten
Vergelijk (0)

Pizzastenen van Weber

Op zoek naar een geschikte pizzasteen voor op jouw barbecue? Kies dan voor een Weber pizzasteen. Deze pizzastenen zijn gemaakt van een materiaal dat extra snel warmte opneemt, waardoor het bakken van een pizza extra snel gaat. De steen houdt warmte vast en zorgt dat de temperatuur gelijkmatiger blijft. Ook heb je met gebruik van een Weber pizzasteen minder hoge temperaturen nodig om jouw pizza in te garen. Pizzastenen van weber kunnen worden gebruikt op Weber barbecues, normale barbecues en zelfs in de oven, voor extra veelzijdigheid en gebruiksgemak. Kies uit verschillende modellen, materialen en afmetingen.

Op zoek naar een mooie nieuwe barbecue? BBQkopen.nl heeft alles wat je nodig hebt! Kies bijvoorbeeld uit de volgende Weber BBQ’s, voor de allerbeste prijzen:

Pizza op de Weber BBQ: handige tips

Het gebruik van een pizzasteen is helemaal niet moeilijk, maar toch zijn een paar handige tips altijd mooi meegenomen. Speciaal daarom heeft BBQkopen.nl een paar handige tips op een rijtje gezet, waarmee jij in een mum van tijd precies weet hoe je jouw Weber pizzasteen optimaal kunt gebruiken! Allereerst is het handig om naast een pizzaplaat van Weber een paar handige accessoires aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een handige pizzaspatel, waarmee je met gemak pizza’s op en van de BBQ plaatst, of een schoonmaakborstel om jouw pizzasteen en barbecue mee schoon te houden. Naast leuke accessoires zijn een paar andere hulpstukken onmisbaar bij het gebruiken van jouw pizzasteen. Een lederen schort bijvoorbeeld, of een handige plate setter waarmee je gemakkelijk borden kan stapelen.

Wordt een authentieke pizzabakker!

Pizzasteen kopen? Dat doe je natuurlijk bij BBQkopen.nl! Kies uit een ruim aanbod van allerlei pizza stones en vind de perfecte Weber pizza steen voor jou. Heb je nog vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers.