•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

BBQ accessoires

Jouw barbecue-ervaring is pas compleet met de juiste barbecue accessoires. Door gebruik te maken van BBQ accessoires maak je jouw barbecue gerechten nog lekkerder. Denk aan het bereiden van pizza’s, het wokken van groente of het braden van kip. Bij bbqkopen.nl hebben wij een breed assortiment verkrijgbaar. Bekijk hieronder ons aanbod:

Afvalzakhouders Bakjes en schaaltjes

Bakplaten en grillplaten BBQ benodigdheden

BBQ boeken Vonkenvangers Grillmatten

BBQ kleding Onderdelen

Pannen en schalen Roosters Snijplanken

BBQ tafels Thermometers

Grillspitten en rotisserie Injectiespuiten

Pizzastenen Rookplanken Zoutstenen

Drip pannen Marinade injectors

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 877 producten
Vergelijk (0)

Waarom moet je gebruikmaken van bbq accessoires?

Barbecue accessoires zijn ideaal om te gebruiken tijdens een leuke barbecue-avond met vrienden en familie. Wij zetten enkele voordelen onder elkaar:

  • Meer bereidingstechnieken: Door de juiste accessoires te gebruiken zijn er veel meer bereidingstechnieken mogelijk. Denk hierbij aan braden, wokken, stoven, roken, dichtschroeien, koken en slow cooking. Voor elke bereiding heb je een andere accessoire nodig.
  • Meer smaak: met een injectiespuit, zoutsteen of rookplank kun je meer smaak meegeven aan het eten.
  • Veiligheid: Door gebruik te maken van aluminium bakjes en schaaltjes kun je vet opvangen, terwijl je met handschoenen je eigen handen kunt beschermen.

Daarnaast kunnen barbecue accessoires zeer handig zijn. Met een snijplank kun je groentes en vlees snijden, terwijl je in kookboeken gerechten op kunt zoeken. Barbecue thermometers zijn echter de meest onmiskenbare barbecue accessoires. Met een thermometer kun je namelijk de temperatuur van de barbecue meten. Er zijn ook speciale vis- en vleesthermometers. Deze thermometers prik je in het gerecht, zodat je de binnentemperatuur kunt meten én je dus weet wanner het eten klaar is. Met draadloze thermometers krijg je zelfs een seintje wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Wil je het nog geavanceerder? Er bestaan ook Bluetooth thermometers.

Collectie bbqkopen.nl

Bij bbqkopen.nl hebben wij een breed assortiment aan accessoires verkrijgbaar. Zo hebben we barbecue roosters en pizzastenen in verschillende formaten en materialen, zodat je altijd een passend model hebt. Let er wel op dat je bij The Bastard barbecues gebruikmaakt van accessoires van The Bastard, bij Weber barbecues Weber accessoires, bij Napoleon barbecues Napoleon accessoires, bij Grill Guru barbecues Grill Guru accessoires en ga zo maar verder. Deze topmerken hebben namelijk op maat gemaakte accessoires ontwikkeld en zijn daardoor niet compatibel met barbecues of accessoires van andere merken.

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij barbecue accessoires aan van alle hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber, The Bastard, Napoleon, Grill Guru en Kamado Joe. Onze barbecue accessoires liggen in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.