•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

BBQ gereedschap

Ook bij barbecueën geldt: Goed gereedschap is het halve werk. Daarom bieden wij een overweldigend assortiment aan barbecue gereedschap aan. Met ruim 600 accessoires hebben wij altijd de juiste tool bij jouw grillmoment. Wil jij goedkoop barbecue gereedschap kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

Barbecue kwasten Barbecue sets

Barbecue spatels Barbecue spiezen en stokjes

Barbecue tangen

Groente- vlees- en vishouders

Hamburgerpersen Messen en scharen

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 149 producten
Vergelijk (0)

Barbecue gereedschap is er in alle soorten en maten. Van barbecue spatels tot barbecue spiezen en groente- vlees en vishouders. Al het gereedschap is onmisbaar bij een leuke avond barbecueën. Zo kun je zonder barbecuetang het vlees niet omdraaien of zonder barbecuekwast het vlees niet insmeren met een marinade. Ze zijn namelijk een hulpmiddel om de gerechten op hun best te kunnen serveren.

Collectie bbqkopen.nl

Bij bbqkopen.nl bieden wij een ruim assortiment aan barbecue gereedschap aan:

Barbecue tangen: De belangrijkste gereedschap voor barbecueën is een bbq tang; ook wel een vleestang genoemd. Met deze tang kun je etenswaren vastpakken, omdraaien en serveren zonder dat je met je handen dicht bij het vuur komt. Daarnaast hoef je met een tang niet in het vlees te prikken, waardoor hij zijn sappen behoudt en dus sappiger blijft.

Barbecue kwasten: Een barbecue kwast is onmisbaar voor de echte barbecueliefhebber. Met een barbecue kwast kun je jouw gerechten goed insmeren met een marinade of een olie, waardoor het gerecht een lekkere en diepe smaak krijgt.

Barbecue spatels: Met een barbecue spatel kun je vlees en vis netjes van het grillrooster afhalen, ook al zit hij een beetje vastgeplakt aan het rooster. Je kunt de spatel echter ook gebruiken voor het omdraaien of verplaatsen van gerechten.

Barbecue sets: Ben jij op zoek naar een complete set, zodat je gelijk kunt gaan barbecueën? Dan is de barbecue set dé oplossing voor jou. In de barbecue set zitten de belangrijkste barbecue gereedschappen bij elkaar. Denk hierbij aan de barbecue tang, barbecue spatel en een barbecue kwast.

Barbecue spiezen en stokjes: Saté is een veelvoorkomend gerecht op de barbecue. Dit zijn echter vervelende gerechten om op de barbecue te bereiden wanneer je geen stokjes gebruikt. Hiervoor zijn de barbecue spiezen en stokjes dé oplossing. Hiermee kun je het vlees namelijk eenvoudig draaien en alles gelijkmatig garen.  

Groente- vlees- en vishouders: Met de speciale groente- vlees- en vishouders kun je stukjes groente, vlees of een delicate vis stevig vastzetten op de barbecue, gelijkmatig garen én voorkom je dat het tussen de grillroosters kan vallen.

Messen en scharen: Messen en scharen zijn handige tools voor het snijden van stukken vlees of pizza’s. Denk hierbij aan bear claws waarmee je een sappige pulled pork makkelijk uit elkaar kunt trekken en aan een pizzasnijder om een pizza te snijden.

Hamburgerpersen: Hamburgers zijn populaire gerechten op een barbecue, terwijl smash burgers in opkomst zijn. Om een smash burger te bereiden heb je een hamburgerpers nodig. Met een hamburgerpers druk je gehakt plat tot een burger. Je kunt een hamburgerpers echter ook gebruiken bij andere stukken vlees.

Bbqkopen.nl showroom

Bij bbqkopen.nl bieden wij barbecue gereedschappen aan van alle hoogstaande barbecuemerken. Denk hierbij aan Weber, The Bastard, Napoleon, Grill Guru en Kamado Joe. Onze barbecue gereedschappen liggen in de schappen in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze specialisten ook voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om je van advies te voorzien.