•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Vuur en terrasverwarming

Het hele jaar door lekker genieten van gezellige avondjes in de tuin… en er ook nog eens warmpjes bij zitten: dat doe je met een mooie terrasverwarmer! Bij bbqkopen.nl beschikken we over een divers aanbod aan vuur en terrasverwarming waar je urenlang jezelf lekker bij kan opwarmen én de tuin ook nog eens heel gezellig maakt. Of je nu op zoek bent naar een chique terrashaard of een gezellige vuurkorf: je vindt het allemaal bij bbqkopen.nl!

Terrashaarden Tuinhaarden en buitenkachels

Terrasverwarmers en heaters Vuurschalen

Accessoires

⏎ Terug

 

 

1 - 36 van 124 producten
Vergelijk (0)

Kies uit een uitgebreid assortiment aan terrasverwarming

Door een terrasverwarmer in je tuin te plaatsen, geniet je extra lang van het buitenleven. Het maakt dan niet uit of het een frisse winter-, herfst-, lente- of zomeravond is: je warmt lekker op bij een mooie terrasverwarmer uit ons aanbod. In ons assortiment kun je terecht voor diverse soorten verwarmingen en accessoires, zoals:

  • Terrashaarden
  • Tuinhaarden en buitenkachels
  • Terrasverwarmers en heaters
  • Vuurschalen
  • Vuurkorven
  • Vloeistoffen

Door ons diverse aanbod is er altijd wel een verwarming die bij jouw tuin of terras past. Zo geniet je het hele jaar door van fijne avonden in je tuin.

Je vindt altijd wel een passende terrasverwarmer

In ons assortiment aan vuur en terrasverwarming vind je een ruim assortiment aan kleuren. Hierdoor creëer je altijd wel een gezellig sfeer in de tuin of op het terras met een warmtebron die helemaal bij jouw stijl past. Zorg bijvoorbeeld voor warmte en sfeer met een gezellige vuurtafel of -schaal of met mooie fakkels. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een buitenhaard, waardoor je met de hele familie geniet van een knisperend vuurtje tijdens een koelere avond. Zit je het liefst de ook tijdens de koudere, zonnige dagen in de tuin? Dan is een heater ideaal. Deze warmtebron geeft genoeg hitte af, zodat jij het in ieder geval niet koud gaat krijgen!

Naar welke terrasverwarmer ben jij op zoek?

Naar wat voor terrasverwarmer gaat jouw voorkeur uit: elektrisch of hout? Elektrische terrasverwarmers hebben als voordeel dat ze gebruiksvriendelijk zijn én dat ze gelijk warm zijn. Met een vuurschaal creëer je juist weer meer sfeer, doordat er een vlam ontstaat én omdat je geniet van het knisperende geluid van het brandende haardhout. En: je kunt met een vuurschaal of -korf lekkere marshmallows of S'mores bereiden.

Bestel een mooie terrasverwarmer

Kortom: met een terrasverwarmer of vuurschaal kun je alle kanten op! Geniet van gezellige zomer- of winteravonden, het maakt niet uit. Met een van onze terrasverwarmers zorg je voor een gezellige tuin. Bekijk het aanbod aan terrasverwarming in onze showroom in GroenRijk Tilburg of plaats direct een bestelling online.