•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Bastard bbq Goirle

Een Bastard bbq in Goirle is een uitstekende keuze als je graag een kamado barbecue wilt gebruiken. Het merk The Bastard staat bekend om kwalitatieve barbecues, ontworpen met een balans tussen functie en stijl. Zo zijn alle kamado’s van The Bastard uitgevoerd in zwart, waardoor deze ook wel Black Bastard genoemd worden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor diverse maten en uitvoeringen van de Black Bastard en uiteraard kunnen we je voorzien van meer informatie en tips. Voordat je het weet sta je hoogwaardige maaltijden te bereiden in Goirle met behulp van The Bastard!

The bastard bbq

De Bastard bbq is een kamado barbecue die dankzij het model en het materiaal (keramiek) een uitstekende warmtecirculatie kan onderhouden. Dit betekent dat de gerechten die je bereidt een optimale garing bereiken en dat je versteld zult staan van de heerlijke gerechten die je bereidt! Mals vlees en vis, maar ook pizza’s en flammkuchen en vele andere gerechten kunnen gemakkelijk met The Bastard worden gemaakt. Het hoogwaardige keramiek zorgt er voor dat de warmte optimaal behouden blijft, dus ook bij koude buitentemperaturen kun je jouw gerechten gewoon bereiden en de gewenste garing bereiken. The Bastard staat voor meer dan alleen barbecueën, namelijk voor echt buiten koken!

Bereidingstechnieken en recepten voor The Black Bastard

Als je een Kamado hebt, dan kun je veel meer bereidingstechnieken toepassen dan je gewend bent van het traditionele barbecueën. Nodig al jouw gasten maar vast uit in Goirle want voortaan behoren de volgende technieken ook tot de mogelijkheden:

  • Roken

  • Grillen

  • Bakken

  • Slow cooking

Met een Black Bastard kun je al uitstekend uit de voeten, maar je kunt deze ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld een bakplaat, speciaal houtskool én bijbehorende accessoires zoals tangen, hoezen en borstels. Op deze manier ervaar je nog meer gemak en plezier aan het gebruik van The Black Bastard.

Black Bastard large, of een ander model?

The Bastard levert verschillende modellen van de kamado, die wij in ons assortiment hebben. Zoals:

Black Bastard aanbieding in Goirle

Als je op zoek bent naar scherpe prijzen en goede aanbiedingen voor de Black Bastard, dan ben je bij Bbqkopen.nl aan het juiste adres. In zowel ons online assortiment en in de showroom vind je bij ons regelmatige goede aanbiedingen voorbij komen! Houd hiervoor de website in de gaten, of bezoek onze showroom. Je vindt in onze webshop al zeer scherpe prijzen en een ruim aanbod van de mogelijkheden voor barbecueën met The Bastard.

The Bastard kamado en accessoires in Goirle

Je kunt de verschillende kamado’s van The Bastard online bij ons bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Tilburg en gemakkelijk te bereiken vanuit Goirle. Onze medewerkers staan daar ook voor je klaar om je te voorzien van informatie en advies. Heb je vragen waarvoor je contact met ons op wilt nemen? Dat is uiteraard ook mogelijk, als je belt naar 013-4550860 staan we je graag te woord.