•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard Compact collection

The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues en is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Daarom maakt The Bastard gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken ze een speciaal cordieriet keramiek, zodat de barbecue bestand is tegen hoge temperaturen én beschikken de barbecues over een isolerende keramische binnenkleding, zodat de barbecue een constante temperatuur behoudt. Doordat keramiek een natuurproduct is, kan er tussen The Bastard barbecues wel een klein verschil te zien zijn in de kleur en de structuur.

The Bastard Compact BBQ

The Bastard Compact barbecue vult het gat tussen de small en medium variant op. Met deze barbecue heb je niet veel ruimte nodig, maar kun je wel genieten van alle voordelen van een Bastard Kamado BBQ. Een compact barbecue beschikt over een grilldiameter van 34 cm en is geschikt voor 2-4 personen. Je kunt hem bijvoorbeeld op een dakterras of balkon neerzetten, maar door zijn compactheid kun je hem ook makkelijk meenemen op vakantie naar bijvoorbeeld een camping.

The Bastard heeft twee verschillende varianten van de Bastard Compact barbecue in hun assortiment. Zo heb je een The Bastard Classic en een The Bastard Urban variant. Het verschil tussen deze barbecues zit in de afwerking. Een Bastard Classic BBQ beschikt over een glanzende afwerking en de Bastard Urban BBQ over een matte afwerking. Verder zijn beide barbecues identiek aan elkaar. Beide varianten worden geleverd inclusief een plate setter en een The Bastard houtskoolmand. De plate setter dient als hitteschild en in de houtskoolmand kun je de houtskool leggen. Een compact barbecue is echter niet geschikt om werktafels aan op te hangen.

The Bastard Compact BBQ accessoires

Ondanks zijn compacte vorm kun je met deze barbecue verschillende bereidingstechnieken toepassen. Hiervoor heb je op maat gemaakte accessoires van The Bastard nodig. The Bastard beschikt over een groot assortiment aan accessoires voor de The Bastard Compact BBQ. Zo kun je pizza’s en broodjes bakken, een kip op spit bereiden, wokken en roken. Wel moet je bij de techniek slow cooking opletten. Door zijn compacte vorm ligt het eten dichter op de plate setter, waardoor het ook meer stralingswarmte ontvangt. Ook gaat het opwarmen van een Bastard Compact barbecue sneller dan de iets grotere varianten.

The Bastard Compact BBQ onderhoud

Het is belangrijk om een The Bastard Compact BBQ goed te onderhouden met de onderhoudsmiddelen van The Bastard. Zo kun je de BBQ grillborstel gebruiken om het rooster schoon te krijgen en kun je met de anti-aanbakspray voorkomen dat het vlees aan het rooster blijft pakken.