•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard Large collection

The Bastard is sinds 2013 dé Nederlandse trots van de barbecuewereld en de enige op het gebied van ‘Pure Dutch Design’. Ze maken de Kamado barbecues niet alleen mooi, maar ook functioneel en efficiënt. Daarom maken ze uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Zo wordt er een speciaal cordieriet keramiek gebruikt die bestand is tegen zeer hoge temperaturen én beschikken de Kamado barbecues over een isolerende keramische binnenkleding, zodat de temperatuur in de barbecue constant blijft. Daarnaast maakt het The Bastard niet uit of je op een balkon of in een professionele keuken wilt barbecueën. Ze willen het namelijk voor iedereen mogelijk maken om te barbecueën. Hierdoor heeft The Bastard Kamado barbecues ontwikkelt in verschillende formaten en modellen.

The Bastard Large BBQ collectie

Het een na grootste model van The Bastard is The Bastard large Kamado BBQ. Deze Kamado barbecue beschikt over een grilldiameter van 49 cm, is geschikt voor 2-8 personen én wordt geleverd inclusief een platesetter, ash lifter en houtskoolmand. De plate setter dient als hitteschild, de ash lifter is een asopvangbak en de houtskoolmand gebruik je om houtskool in te leggen. Daarnaast kun je deze barbecue uitbreiden met werktafels (zijtafels) én is de barbecue verkrijgbaar met of zonder onderstel.

The Bastard Large collectie is verkrijgbaar in drie verschillende varianten;

  • The Bastard Classic Large
  • The Bastard Urban Large
  • The Bastard VX Large

Zowel The Bastard Classic BBQ als The Bastard Urban BBQ beschikken over een zwarte kleur, maar verschillen in zijn afwerking. Een Classic barbecue beschikt over een glanzende afwerking en de Urban over een matte afwerking. The Bastard VX BBQ beschikt over een groene kleur en is verder op alle fronten verbeterd. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze drie varianten? Bekijk dan onze blog; ‘Ontdek de verschillen tussen The Bastard-barbecues’.

The Bastard Large BBQ accessoires

Met de Bastard Large kun je veel verschillende kooktechnieken toepassen. Zo kun je naast grillen ook bakken, braden, smoren, koken en wokken. Voor elke techniek heb je speciale barbecue accessoires nodig. The Bastard heeft een ruim assortiment verkrijgbaar. Zo kun je met een The Bastard draaispit een kip braden, met The Bastard Dutch oven een stoofpot bereiden en met de The Bastard pizzasteen een pizza bereiden.

The Bastard Large BBQ onderhoud

The Bastard Large barbecues moeten goed onderhouden worden, zodat je er langdurig van kunt genieten. Hiervoor heeft The Bastard een compleet assortiment verkrijgbaar. Zo hebben ze een The Bastard anti-aanbakspray om te voorkomen dat vlees aan het rooster blijft plakken, een The Bastard grillborstel om de roosters schoon te maken en The Bastard afdek hoezen om de BBQ tegen regen te beschermen.