•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard VX collection

The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues en is de enige op het gebied van ‘Pure Dutch Design’. Ze zijn ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Daarom vinden ze het belangrijk dat een Kamado barbecue niet alleen mooi is, maar ook efficiënt en functioneel. Hierdoor maken ze gebruik van uitsluitend hoogwaardig materiaal, zoals cordieriet keramiek en isolerende keramische binnenkleding. Door het cordieriet keramiek is de barbecue bestand tegen zeer hoge temperaturen en door de isolerende keramische binnenkleding blijft de temperatuur in de barbecue constant. Daarnaast vindt The Bastard het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te barbecueën. Daarom heeft The Bastard drie verschillende modellen en vijf verschillende formaten ontwikkeld. Het nieuwste model is The Bastard VX collectie.

The Bastard VX BBQ Collectie

The Bastard VX is een Kamado barbecue met de nieuwste en beste materialen en functionaliteiten. Zo beschikt een The Bastard VX BBQ over een nieuwe top cap, zodat je de perfecte temperatuurcontrole kunt doen, een ergonomische handgreep, verstevigde zijtafels, een luchtschuif met dubbele schuifdeur én een geoptimaliseerde scharnier om de barbecue in te bouwen in je buitenkeuken. Verder wordt deze barbecue geleverd inclusief een plate setter, ash lifter en houtskoolmand. De plate setter dient als hitteschild, de ash lifter als asopvangbak en in de houtskoolmand kun je de houtskool neerleggen.

The Bastard VX BBQ is verkrijgbaar in twee verschillende maten;

  • The Bastard VX Medium (alleen verkrijgbaar met onderstel)
  • The Bastard VX Large (verkrijgbaar inclusief én exclusief onderstel)

Deze barbecues beschikken over dezelfde functionaliteiten, maar hebben alleen een ander formaat. The Bastard VX Medium beschikt over een grilldiameter van 42 cm en is geschikt voor 2-6 personen, terwijl The Bastard VX Large beschikt over een grilldiameter van 49 cm en geschikt is voor 2-8 personen. Daarnaast zijn beide Kamado barbecues geschikt om werktafels (zijtafels) op aan te sluiten. Deze werktafels zijn ideaal om alle accessoires bij de hand te hebben én om het eten voor te bereiden.

The Bastard VX BBQ Large accessoires

The Bastard wil het voor iedereen mogelijk maken om te barbecueën. Daarom hebben ze verschillende formaten ontwikkeld. Voor elk formaat heeft The Bastard een compleet assortiment aan accessoires op maat gemaakt, zodat je altijd de verschillende kooktechnieken kunt toepassen. Zo kun je naast grillen ook bakken, braden, stomen, wokken en koken. Met een The Bastard braadspit kun je een lekkere kip braden, met een The Bastard pizzasteen een pizza bereiden en met een The Bastard dutch oven een stoofpotje klaarmaken.

The Bastard VX BBQ onderhoud

The Bastard maakt gebruik van hoogwaardige materialen die goed onderhouden moeten worden. Hierdoor gaat de barbecue namelijk langdurig mee. Zo kun je met de The Bastard grillborstel de roosters schoonmaken, met een The Bastard anti-aanbakspray voorkomen dat eten vastplakt aan het rooster en met een The Bastard afdekhoes de barbecue tegen regen beschermen.