•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard Small collection

The Bastard is dé Nederlandse trots in de barbecuewereld. Het maakt ze niet uit of je op een balkon of in een professionele keuken wilt barbecueën. Ze willen het voor iedereen mogelijk maken en daarom ontwikkelt The Bastard barbecues in verschillende formaten en modellen. Het assortiment van The Bastard bestaat uit vijf verschillende formaten én drie verschillende modellen. Wel is bij alle modellen gebruikgemaakt van de beste materialen. Zo wordt er gebruikgemaakt van een speciaal cordieriet keramiek om de barbecue te beschermen tegen hoge temperaturen én beschikken de barbecues over een isolerende keramische binnenkleding. Deze bekleding zorgt ervoor dat de barbecue een constante temperatuur heeft en hierop heb je een levenslange garantie.

The Bastard Small BBQ Collectie

De kleinste variant van The Bastard is The Bastard Small BBQ. Deze mini BBQ van The Bastard beschikt over een grilldiameter van 25 cm en is geschikt voor 1-2 personen. Hierdoor is deze Bastard Small barbecue geschikt om op een balkon of dakterras neer te zetten, maar kun je hem ook makkelijk meenemen op vakantie. Want The Bastard BBQ mini is gemakkelijk mee te nemen en zet je snel op tafel. The Bastard Small barbecue is verkrijgbaar in twee modellen; The Bastard Classic Small en The Bastard Urban Small. Het enige verschil tussen deze modellen is de afwerking. The Bastard Classic BBQ beschikt over een glanzende afwerking en The Bastard Urban BBQ over een matte afwerking. Verder zijn deze twee modellen identiek aan elkaar. Beide barbecues worden geleverd inclusief een plate setter en een houtskoolmand. De plate setter functioneert als hitteschild en in de houtskoolmand kun je de houtskool neerleggen.

The Bastard Small BBQ accessoires

Ondanks zijn compactheid beschikt deze barbecue over een hoogwaardige kwaliteit en kun je verschillende bereidingstechnieken toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld grillen op een The Bastard gietijzeren rooster, pizza’s bakken op een The Bastard pizzasteen of koken in een The Bastard dutch oven. Hiervoor heeft The Bastard op maat gemaakte accessoires in hun assortiment.

The Bastard Small BBQ onderhoud

Een Bastard Small barbecue is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en beschikt over een lange levensduur. Wel is het belangrijk om de barbecues goed schoon te maken. Hiervoor kun je gebruikmaken van de The Bastard onderhoudsmiddelen. Zo kun je een grillborstel gebruiken om het rooster schoon te maken én een anti-aanbakspray van The Bastard om te voorkomen dat je vlees aan het rooster blijft plakken.