•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard XL Complete collection

The Bastard is een Nederlands merk dat is gespecialiseerd in Kamado barbecues en is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Ze maken de kamado’s niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel. Dit doen ze door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Zo maken ze gebruik van isolerende keramische binnenkleding, zodat de temperatuur in de barbecue constant blijft én van cordieriet keramiek, waardoor de barbecue bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Daarnaast maakt het The Bastard niet uit of je op een balkon of in een professionele keuken wilt barbecueën. The Bastard Kamado barbecue is verkrijgbaar voor iedereen.

The Bastard XL Complete BBQ

The Bastard XL complete is dé grootste Kamado barbecue van The Bastard. Hij is ontwikkeld voor de echte hobby en professionele kok die chef wil zijn voor zijn/haar grote vriendengroep of familie. Deze barbecue beschikt namelijk over een grilldiameter van 59 cm, waardoor hij geschikt is voor 4-12 personen. De barbecue is alleen verkrijgbaar in een The Bastard Urban XL complete variant. The Bastard Urban XL complete beschikt over een matte zwarte afwerking, waardoor hij een stoere uitstraling heeft. Verder is deze The Bastard XL complete BBQ alleen verkrijgbaar met een onderstel met wielen, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen in de tuin. Je kunt hem zelfs nog uitbreiden met werktafels, zodat je alle accessoires bij de hand hebt en het eten op het werktafeltje voor kunt bereiden.

Vind jij deze barbecue te groot voor jouw tuin? The Bastard heeft drie verschillende modellen ontwikkeld in vijf verschillende maten. Hierdoor heeft The Bastard voor iedereen een barbecue. Wil jij de verschillen tussen deze varianten ontdekken. Lees dan onze blog ‘Ontdek de verschillen tussen The Bastard-barbecues’.

The Bastard XL BBQ accessoires

Deze Bastard Kamado XL barbecue wordt geleverd inclusief een plate setter, ash lifter en houtskoolmand. De plate setter functioneert als hitteschild, de ash lifter als asopvangbak en in de houtskoolmand kun je houtskool neerleggen. Verder heeft The Bastard een groot assortiment aan accessoires, waardoor je veel verschillende kooktechnieken kunt toepassen. Zo kun je naast grillen ook bakken, braden, stoven, koken en wokken. Hiervoor heb je bijvoorbeeld een The Bastard braadspit, The Bastard pan, The Bastard pizzasteen of The Bastard dutch oven nodig.

The Bastard XL BBQ onderhoud

Het is belangrijk om The Bastard Kamado barbecues goed te onderhouden, zodat je er langdurig gebruik van kunt maken. The Bastard heeft hiervoor een compleet assortiment onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een The Bastard anti-aanbakspray om te voorkomen dat vis aan het rooster blijft plakken, een The Bastard grillborstel om de roosters schoon te maken én een The Bastard beschermhoes om de barbecue te beschermen tegen regen.