Over BBQkopen

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan onderstaande video!

BBQkopen.nl is een grote webshop met barbecues van de beste merken zoals Weber, Bastard, Grill Guru en Boretti. Niet voor niets zijn we Weber Dealer of the Year van 2018 geworden! Ons grote assortiment gecombineerd met brede productkennis en enthousiasme maken ons de nummer één keuze in barbecues. Wij verkopen alle soorten barbecues: houtskool, gas, elektrisch, kamado's en buitenkeukens. Daarnaast hebben we rookovens, tuinhaarden en alle denkbare accessoires.

Wil je je barbecue eerst fysiek bewonderen of deze zelf komen ophalen? Wij hebben een prachtige showroom in Tilburg. Maar het is net zo makkelijk om je barbecue te bestellen in onze uitgebreide webshop. Wij leveren in heel Nederland en België vanaf een orderbedrag van € 30.- gratis aan huis. Afhankelijk van de grootte van de barbecue is de levertijd 1 tot 7 dagen.

Daarnaast organiseren we regelmatig Certified Weber Barbecueworkshops waarbij je alle ins en outs leert over de Weber barbecues en natuurlijk inspiratie opdoet met bijzondere accessoires en de lekkerste gerechten! Geef je op om een echte grillmaster te worden!

Gedurende het jaar zijn er ook Weber en Bastard barbecue demo's bij GroenRijk Tilburg. 

Heb je vragen over onze webshop of producten? Bel dan met onze deskundige klantenservice: 013-4550860

Onze showroom is gevestigd bij GroenRijk Tilburg.

BBQkopen
Stokhasseltlaan 39
5049TB Tilburg
013-4550860