Over BBQkopen

BBQkopen.nl is een grote webshop met barbecues van de beste merken zoals Weber, Bastard, Grill Guru en Boretti. Niet voor niets zijn we Weber Dealer of the Year van 2018 geworden! Ons grote assortiment gecombineerd met brede productkennis en enthousiasme maken ons de nummer één keuze in barbecues. Wij verkopen alle soorten barbecues: houtskool, gas, elektrisch, kamado's en buitenkeukens. Daarnaast hebben we rookovens, tuinhaarden en alle denkbare accessoires.

 

 

 

 

 

 

In deze video nemen we je mee door alle on- en offline winkels!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de groei van onze webshops is niet alleen

ons wagenpark ontzettend gegroeid, maar ook

het aantal gereden kilometers! Wij vinden het

erg belangrijk om dit op een duurzame manier

te doen, daarom tanken wij al onze bussen met HVO20 van Avia. HVO20 is een duurzame diesel

en wordt gemaakt van plantaardig afval!

Deze biobrandstof is een tweede generatie

en concurreert daardoor niet met voedsel

en de productie van voedselgewassen. Bovendien

is het ook veel schoner en dunner dan

normale diesel. Doordat wij onze bussen tanken met HVO20, hebben wij een CO2 reductie van 20%! Onze stikstof uitstoot wordt tot wel 37% bespaard en fijnstof tot 24%!

 

Kies zelf je bezorgmoment met Bumbal

Één van de grootste uitdagingen in de logistiek is dat bijna de helft van al het transport leeg rijdt. Dit is natuurlijk erg zonde en onnodig. Om zo optimaal en duurzaam mogelijk gebruik te maken van onze capaciteit, hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Bumbal. Dit is een slimme software waar je zelf heel gemakkelijk de bezorging kunt inplannen op het door jou gewenste moment! Dit is niet alleen veel fijner voor jou, maar hierdoor rijden onze voertuigen ook geen onnodige kilometers en gaan we samen verspilling tegen.

 

 

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan onze teamvideo!

Wil je je barbecue eerst fysiek bewonderen of deze zelf komen ophalen? Wij hebben een prachtige showroom in Tilburg. Maar het is net zo makkelijk om je barbecue te bestellen in onze uitgebreide webshop. Wij leveren in heel Nederland en België vanaf een orderbedrag van € 30.- gratis aan huis. Afhankelijk van de grootte van de barbecue is de levertijd 1 tot 7 dagen.

Daarnaast organiseren we regelmatig Certified Weber Barbecueworkshops waarbij je alle ins en outs leert over de Weber barbecues en natuurlijk inspiratie opdoet met bijzondere accessoires en de lekkerste gerechten! Geef je op om een echte grillmaster te worden!

Gedurende het jaar zijn er ook Weber en Bastard barbecue demo's bij GroenRijk Tilburg. 

Heb je vragen over onze webshop of producten? Bel dan met onze deskundige klantenservice: 013-7200701

Onze showroom is gevestigd bij GroenRijk Tilburg.


BBQkopen
Stokhasseltlaan 39
5049TB Tilburg
013-7200701