•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Bastard bbq

De bastard bbq is ongekend populair de laatste jaren. De bastard kamado is een hoogwaardige keramieken barbecue, voor ‘serious outdoor cooking’ zoals ze dat zelf beschrijven. Dat houdt in: niet af en toe de barbecue aansteken bij mooi weer voor een hamburger, maar echt kwaliteits gerechten bereiden, ongeacht de weersomstandigheden. The Bastard levert diverse soorten en maten van de kamado, dus voor alle liefhebbers zijn er wel geschikte varianten te vinden!

The bastard kamado

Kamado’s van The Bastard zijn uitgevoerd in verschillende varianten en maten. Dankzij de isolerende eigenschappen zijn ook geavanceerdere bereidingstechnieken zoals roken en slow cooking mogelijk. Alle kamado’s van The Bastard zijn uitgevoerd in de kleur zwart, gemaakt van de beste materialen en zo makkelijk mogelijk in gebruik. No-nonsense, efficiëntie en design in 1!

Black bastard bbq modellen

The Bastard heeft verschillende modellen van de Kamado ontworpen, zoals:

Zo zijn er voor de beginnende barbecueër en de echte kamado fans verschillende varianten verkrijgbaar. Wil je meer informatie over de verschillende modellen? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan de showroom. Wij adviseren je graag!

The Black Bastard online bestellen

The Black Bastard kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom, daar staan onze medewerkers voor je klaar bij vragen. Voor meer informatie kun je hieronder jouw regio kiezen, dan kom je meer te weten over The Black Bastard kamado’s.