•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

The Bastard Medium collection

The Bastard is een Nederlands Kamado BBQ merkQ dat is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design én is de enige op basis van ‘Pure Dutch Design’. Ze richten zich niet alleen op design, maar ook op efficiëntie en functionaliteit. Hierdoor staat The Bastard bekend om zijn hoogwaardige keramieken Kamado barbecues. Zo maken ze gebruik van een speciaal cordieriet keramiek en een isolerende keramische binnenkleding. Het cordieriet keramiek is bestand tegen zeer hoge temperaturen en de isolerende keramische binnenkleding zorgt ervoor dat de temperatuur in de barbecue constant blijft.

The Bastard Medium BBQ collectie

The Bastard beschikt over drie verschillende modellen en vijf verschillende formaten. Het middelste formaat is The Bastard Medium BBQ. Deze barbecue is verkrijgbaar in alle drie de modellen;

  • The Bastard Classic Medium

  • The Bastard Urban Medium

  • The Bastard VX Medium

De Classic en Urban beschikken over een zwarte kleur en verschillen alleen in de kleurafwerking. Zo beschikt The Bastard Classic BBQ over een glanzende afwerking en The Bastard Urban BBQ over een matte afwerking. Verder zijn deze twee modellen identiek. The Bastard VX beschikt over een groene kleur en is verder in alle facetten geüpgraded. Wil jij het verschil weten? Bekijk dan het volgende artikel.

The Bastard Medium BBQ beschikt over een grillrooster van 40 cm, waardoor hij geschikt is voor 2-6 personen. Hierdoor zijn ze de ideale variant om met het gezin te barbecueën. De barbecue is ook gemaakt voor iedereen, past in elke tuin én heeft geen beperkingen door zijn formaat. De barbecue is zelfs geschikt om werktafels (zijtafels) aan te hangen, zodat jij daar het eten op kunt bereiden. Ook zijn deze varianten verkrijgbaar met én zonder onderstel. Door het onderstel kun je de barbecue eenvoudig verplaatsen.

The Bastard Medium BBQ accessoires

Met The Bastard Medium barbecues kun je veel verschillende grilltechnieken toepassen. Hiervoor kun je gebruikmaken van The Bastard accessoires die speciaal voor de The Bastard Medium BBQ gemaakt is. Zo kun je met een pizzasteen pizza’s bereiden, met een draaispit kip braden en met een dutch oven een stoofpot klaarmaken. The Bastard Medium BBQ is echter ook compatibel met de multi-level cooking system of de grill elevator. Hiermee kun je eten op verschillende temperaturen bereiden op hetzelfde moment.  

The Bastard Medium BBQ onderhoud

The Bastard Medium barbecues zijn eenvoudig te onderhouden met de onderhoudsmiddelen van The Bastard. Zo zijn er The Bastard grillborstels, The Bastard reinigingssets, The Bastard anti-aanbakspray en The Bastard onderhoudsspray in het assortiment. Door de The Bastard Kamado barbecues met de juiste middelen te onderhouden behouden ze hun hoogwaardige kwaliteit én hebben ze een langere levensduur.