•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber elektrische barbecues

De elektrische barbecues van weber zitten vol met slimme technologieën. De temperatuurbediening in combinatie met digitale thermometer maken elektrisch barbecueën tot een nieuwe ervaring. Weber elektrische barbecues zijn een combinatie van een aluminium frame en gietijzeren grillrooster. Weber biedt twee typen elektrische barbecues. De meeste Q- en Pulse barbecues zijn compact en zelfs draagbaar. Ideaal voor in een kleine tuin of balkon. Elektrische barbecues ontwikkelen aanzienlijk minder rook, wat een bijkomend voordeel is in kleine ruimtes. Naast de compacte modellen zijn er ook elektrische barbecues met werkstation. De Weber Q2400 en Weber Pulse 2000 met stand zijn daar mooie voorbeelden van. 

1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Online Weber elektrische barbecue kopen

Een Weber elektrische barbecue is super makkelijk in gebruik en multifunctioneel. Dankzij de slimme technologieën die de elektrische barbecue hanteert zorgt de weber elektrische BBQ eigenhandig voor een hele nieuwe grill ervaring. Het aluminium frame en gietijzeren grillrooster, in combinatie met de temperatuurbediening met digitale thermometer maken dat de elektrische BBQ van Weber het grillen van vlees, vis en groenten naar een heel nieuw niveau tilt. 
 

Elektrische barbecue Weber: populaire modellen

Een Weber BBQ elektrisch komt in twee series, de Q-serie en de Pulse-serie. Beide zijn zeer compact en zelfs draagbaar, dus makkelijk mee te nemen als je een keer ergens anders dan in de eigen tuin gaat barbecueën. Daarnaast produceert deze electrische barbecue een minimale hoeveelheid rook, wat ideaal is als je barbecuet in een kleine tuin of op het balkon. Toch kan ook deze handige Weber barbecue elektrisch worden geüpgrade, met een volledig werkstation waar de Weber elektrisch op kan staan. Een aantal van de meest populaire elektrische Weber barbecues zijn:

  • Pulse 1000 Elektrische barbecue met stand;
  • Pulse 2000 Elektrische barbecue met onderstel;
  • Weber Q 1400 Elektrische barbecue met stand;
  • Weber Q 2400 Elektrische barbecue met onderstel.
     

Weber elektrische BBQ aanbieding

Wil jij een elektrische barbecue kopen? Dat komt goed uit! BBQkopen.nl heeft een mooie elektrische barbecue aanbieding, waarbij je bij een elektrische Weber een gratis BBQ workshop krijgt. Weber maakt de beste elektrische barbecue, waarbij de authentieke rokerige smaak van barbecueën in de gerechten gevangen wordt. Hoewel je dus elektrisch barbecuet heb je toch de smaak van het grillen op een houtskoolbarbecue. Een ander voordeel van de elektrische Weber BBQ is dat deze erg makkelijk schoon te maken is, zeker in vergelijking met andere barbecues. De barbecue is ook nog eens super snel op temperatuur, waardoor je deze direct kan gebruiken, in tegenstelling tot barbecues die moeten worden aangestoken met aanmaakblokjes en houtskool.
 

Weber elektische barbecue online bestellen bij BBQkopen.nl

Op zoek naar een elektrische barbecue met deksel of een kleine elektrische barbecue? Weber maakt het allemaal. De Pulse- en Q-series van Weber zijn goede elektrische barbecues die compact van formaat en handig in gebruik zijn. Daarnaast gaan de barbecues lang mee, zijn ze perfect om op te grillen en zijn ze ook nog eens goed schoon te maken. Bekijk het assortiment in de showroom in GroenRijk Tilburg of bestel direct een Weber elektrische barbecue online bij BBQkopen.nl!