•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber Gasbarbecues

Weber Gasbarbecues zijn al jaren zeer gewild bij grillend Nederland. Door de jaren heen heeft Weber een aantal modellen op de markt gebracht. Het populairste model is zonder twijfel de Weber Genesis II gasbarbecue. Dit is een relatief grote barbecue, gekenmerkt door het bekende Amerikaanse design. De Weber Spirit gasbarbecue is de kleinere tegenhanger. Dit zijn gasbarbecues met 2 of 3 gaspitten, wat zorgt voor een handzamer formaat. Deze barbecues zijn geschikt voor bijvoorbeeld een kleine tuin of terras. Ben jij op zoek naar een grote gasbarbecue? Dan zijn de Weber Summit E-670 of Weber Genesis II E-610 GBS een goede optie. Beide groot van formaat met minimaal 6 gaspitten. Wil jij goedkoop een Weber gasbarbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

1 - 36 van 41 producten
Vergelijk (0)

Weber BBQ gas in diverse prijsklasse

Het leuke van een gasbarbecue van Weber is dat deze in een hele simpele versie te verkrijgen is, maar ook in een zeer luxe en uitgebreide versie en alles hier tussenin. Om deze reden is de Weber gas barbecue ook in diverse prijsklassen beschikbaar. Zo is de Weber Spirit serie een goede barbecue waarmee je de temperatuur binnenin goed kunt regelen. Voor een leuke prijs bereid je hier veel verschillende gerechten op. Aan de andere kant heb je ook de Weber Genesis. Als je het hebt over een beest van een barbecue, dan heb je het over de Weber Genesis. Deze barbecue is werkelijk in alle opties verkrijgbaar, tot het punt waarop je een volledige buitenkeuken in de tuin hebt staan.
 

Weber gas BBQ aanbieding

In onze webshop vind je diverse barbecues tegen goede prijzen. Zo hebben wij ook een mooie gasbarbecue weber aanbieding. Daarnaast krijg je in onze webshop bij sommige Weber Genesis modellen nog een gratis Smart Grilling Hub cadeau bij de aankoop. Verder bieden wij je een gratis barbecue workshop aan bij aankoop van de meeste barbecues van Weber op gas. Veel van deze barbecues hebben namelijk diverse opties, die niet altijd door iedereen ten volste benut worden. Dankzij de workshop weet je zeker dat je het beste uit jouw nieuwe barbecue haalt.
 

Weber gasbarbecue kopen bij BBQkopen.nl

Bezoek BBQkopen.nl voor de beste barbecues die je online kunt bestellen. Wij leveren jouw producten gratis aan huis en ook installatie is mogelijk. Heb jij altijd al een Weber gasbarbecue willen aanschaffen maar dit nooit gedaan vanwege de prijs en het gedoe om deze mee naar huis te nemen? Bestel dan snel jouw nieuwe Weber gasbarbecue op BBQkopen.nl, wij leveren goede barbecues voor zachte prijzen gratis bij jou thuis af!