•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber houtskoolbarbecues

De Weber houtskoolbarbecue is al tijden razendpopulair in Nederland. De houtskoolbarbecues van Weber worden gekenmerkt door het ronde 'kettle' design en de glimmende zwarte afwerking. Er zijn verschillende Weber gasbarbecues beschikbaar, waarvan de Weber Master Touch het populairst is. Deze modellen zijn beschikbaar vanaf 250 euro. Weber Kettle houtskoolbarbecues zijn handzamer en dat zie je terug in de prijs. Voor een kleiner budget is de Weber Smokey Joe een goede optie. Dit zijn draagbare barbecues met een verkoopprijs vanaf 79 euro. Ben jij op zoek naar meer comfort, maar verkies je houtskool absoluut boven gas? Bekijk dan de Weber Performer barbecue. Die vormt de ideale brug tussen grotere buitenkeuken en houtskoolbarbecue. Wil jij goedkoop een Weber houtskoolbarbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

WEBER MASTER TOUCH WEBER KETTLE WEBER SMOKEY JOE WEBER PERFORMER

1 - 22 van 22 producten
Vergelijk (0)

Koning van de houtskoolbarbecues

Een Weber houtskoolbarbecue is waarschijnlijk het standaard plaatje dat in jouw gedachten opkomt als je denkt aan een (traditionele) barbecue. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben namelijk zo’n barbecue in hun schuur staan. Waarom de houtskool BBQ van Weber zo’n fenomeen is? Het is een simpel maar briljant apparaat, die vanaf een zeer lage prijs al verkrijgbaar is. Daar komt nog bij dat je op de barbecue heerlijke gerechten klaar kunt maken, met de echte authentieke barbecuesmaak. 
 

Weber BBQ houtskool in diverse vormen   

Een groot voordeel van de Weber houtskool BBQ is dat deze in heel veel verschillende vormen en maten komt, waardoor deze ook in verschillende prijsklassen te verkrijgen valt. Zo ben je voor minder dan honderd euro al de eigenaar van een Weber Smokey Joe. Dit is een kleine en makkelijk te verplaatsen houtskool BBQ van Weber. Ideaal voor op het balkon, in een kleine tuin of om mee te nemen naar het park. Aan de andere kant van het spectrum vind je juist een duurdere Weber houtskoolbarbecue, de Weber Master Touch. Dit is de Weber houtskool Kamado, waar je dankzij zijn vorm en slimme technieken perfect vlees en groenten op kunt grillen. Het is een Kamado barbecue voor een leuke prijs, dus zeker het overwegen waard.
 

Waarom een houtskoolbarbecue?

Aan een traditionele houtskoolbarbecue zitten vele voordelen. Zo heeft het apparaat die traditionele weber houtskool smaak aan producten die je erop grilt, de rokerige smaak die je waarschijnlijk associeert met barbecueën. Daarnaast hoeft de houtskoolbarbecue niet aangesloten te worden op stroom, zoals bij een elektrische barbecue. Verder heb je bij deze barbecue geen gasflessen nodig en is het apparaat makkelijk te verplaatsen en mee te nemen, in tegenstelling tot grotere gasbarbecues.
 

Weber houtskoolbarbecue kopen bij BBQkopen.nl

Voor de beste barbecue voor in jouw tuin bezoek je BBQkopen.nl. Onze website staat boordevol met geweldige barbecues, die allemaal net andere eigenschappen hebben. Hierdoor kun jij rustig alles afwegen en de goede beslissing maken. Verder kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor diverse accessoires voor de barbecue, zoals Weber houtskool of briketten. Bestel direct jouw Weber houtskoolbarbecue op BBQkopen.nl voor een snelle levering aan huis!