•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber Pellet Grills

Weber Pellet grills zijn de nieuwste ontwikkeling in barbecueland. De Weber SmokeFire modellen zijn uitgerust met een techniek die houtpellets verbrand. Deze houtpellets geven jouw vlees een kenmerkende rooksmaak. Wij bieden houtpellets in diverse smaken. Daarnaast zijn Weber Pellet grills uitgerust met een ingebouwde thermometer, waarmee barbecueën een koud kunst is. Met behulp van de Weber Connect App, bepaal je op je smartphone de juiste temperatuur. De Weber barbecue controleert vervolgens de warmte. Daarmee is verbrand vlees verleden tijd! Wil jij goedkoop een Weber Pellet grill kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Online Weber pellet barbecue kopen

Met een pellet barbecue combineert Weber de authentieke barbecuesmaak van een houtskoolbarbecue met het gemak van een gasbarbecue. Door gebruik te maken van houten pelletkorrels als brandstof is de pellet BBQ een stuk veiliger dan een houtskoolbarbecue en is deze ook nog eens sneller op temperatuur. 
 

Voordelen van de pellet grill van Weber

De Weber SmokeFire houtgestookte pellet barbecues bieden een nieuwe en innovatieve manier van grillen. Na de Traeger pellet grill van een aantal jaar geleden is ook Weber uitgekomen met een pellet barbecue. Aan deze barbecue zitten een aantal grote voordelen, zoals:

  • De Weber pellet grill is voorzien van een makkelijk schoon te maken lade die as en vet opvangt;
  • Binnenin de Weber pellet barbecue zijn flavorizer bars verwerkt, die ervoor zorgen dat warmte direct het grillrooster bereikt, waardoor de BBQ zeer heet kan worden;
  • De pellet BBQ van Weber is mooi afgewerkt en kan daarom dienen als pronkstuk in de tuin.
     

Hoe werkt een Weber pellet smoker grill?

Een Weber pellet smoker bestaat uit een grill deel met daaroverheen een deksel en aan de zijkant een grote bak. De bak wordt de ‘hopper’ genoemd en hierin gooi je pellets voor in de pellet BBQ. Via een wormwiel worden de pelletkorrels vervolgens naar de verbrandingskamer getransporteerd, aan de achterzijde van de Weber pellet smoker. Met slechts een druk op de knop wordt de barbecue aangestoken doordat de gloeispiraal gaat branden. Op die manier ontbranden de pelletkorrels en met de hulp van de ingebouwde ventilator wordt het vuur gestookt en blijft deze ook branden.
 

Experimenteer met diverse pellet smaken

Het leuke van barbecueën met pelletkorrels is dat deze in verschillende smaken komen. De smaken van de Weber pellets komen verrassend goed door in de gerechten die je bereidt op de pellet barbecue. Pellets zijn verkrijgbaar in smaken als appel en kersen, maar ook hickory en grill blend. Deze geven een extra dimensie aan de rooksmaak van het vlees of de groenten die je op de SmokeFire grillt.
 

Weber pellet barbecue kopen bij BBQkopen.nl

Op zoek naar een pellet BBQ in Nederland? Op BBQkopen.nl kun je voordelig een Weber pellet BBQ kopen. Bereid deze zomer de heerlijkste gerechten voor familie en vrienden op de Weber SmokeFire pellet barbecue. Wil je deze in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in GroenRijk Tilburg. Hier staan onze beste barbecues uitgestald. Wil je de barbecue zo snel mogelijk in huis? Bestel dan direct een Weber pellet barbecue op BBQkopen.nl!