•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Grill Guru kamado BBQ's

Grill Guru kamado barbecues worden gekenmerkt door het typische ontwerp van keramische barbecues. Die keramische top zorgt voor een uitstekende controle van de warmte. Daarmee zijn de Grill Guru barbecues ook geschikt voor langdurig koken op lagere temperaturen. Denk bijvoorbeeld aan pulled pork, brisket of pastrami. De barbecues van Grill Guru zijn ontworpen om ieder seizoen te kunnen genieten van een barbecue sessie. Hoeveel graden het ook is buiten, de Grill Guru blijft op temperatuur. Wil jij voordelig een Grill Guru barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

⏎ Terug

 

 

Grill Guru Kamado barbecue kopen?

De barbecues van grill guru zijn keramisch en worden daarom ook wel Kamado genoemd. De Kamado is voor vele barbecue liefhebbers het echte toppunt, mede dankzij de bruikbaarheid in ieder seizoen ongeacht de weersomstandigheden. Keramiek zorgt er namelijk voor dat de warmte perfect blijft circuleren en dit zorgt dan ook voor toepassingsmogelijkheden voor diverse gerechten variërend van vlees en vis tot aan pizza en saté. Er zijn verschillende soorten bereidingswijzen mogelijk, zoals grillen, bakken, garen en roken, die je met alle soorten Grill Guru barbecues uit kunt voeren. De Grill Guru kamado varianten zijn voorzien van een RVS grillrooster, onderstel en houten zijplanken of handvatten. 

Verschillende modellen Grill Guru Kamado collectie

De grill guru kent verschillende bekende modellen die de afgelopen jaren ontzettend populair zijn geworden onder de barbecue fanaten. Bij BBQ Kopen vind je een uitgebreid aanbod in verschillende soorten en typen barbecues, zo ook voor de grill guru modellen. Ons assortiment Grill Guru Kamado's bestaat uit:

  • Grill Guru Elite compact
  • Grill Guru Elite large
  • Grill Guru Kamado Classic large grey

Je koopt deze modellen eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. je geniet daarnaast meteen van een snelle levering en gratis verzending vanaf €39,95! Ook voor de mooiste grill guru accessoires zoals de Grill Guru regen hoes, vind je in ons assortiment. 

Grill Guru Barbecue kopen? | Bestel op BBQKopen.nl

Grill Guru Classic Large

Voor iedere barbecue fan, of beter gezegd Kamado fan, is er een geschikte variant van Grill Guru te vinden. De Grill Guru Classic bijvoorbeeld, die wij aanbieden in de Large variant, heeft een groter grillrooster dan de Compact variant. Dit maakt de barbecue uitstekend geschikt voor grotere gezelschappen. De Grill Guru Classis Large is een echte klassieker van de modellen van Grill Guru. Je maakt met deze barbecue het hele jaar rond de lekkerste gerechten voor het hele gezin! 

Grill Guru Elite

De grill Guru Elite heeft anders dan de andere Kamado's een gladde buitenkant. Dit kan maar net de voorkeur hebben op het gebeid van uitstraling. Verder zijn de eigenschappen en functionaliteiten precies hetzelfde als bij de Grill Guru Classic. De Elite variant van Grill Guru is de grootste variant, de Grill Guru Elite large, waardoor je voor een tafel vol gasten kunt barbecuen met veel plezier en gemak! Dankzij de Grill Elevator barbecue je met nog meer gemak en comfort en het rooktoevoersysteem maakt het mogelijk om te roken. Dit geeft de gerechten die je maakt weer een geheel andere smaak!