•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Keramische barbecue in Den Bosch

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een keramische barbecue in Den Bosch? Keramische barbecues zijn Aziatische modellen die ook wel Kamado genoemd worden. Dit populaire model wordt veel gebruikt door de liefhebbers zowel in het dagelijks leven als in horecagelegenheden. De kamado’s zijn niet voor niets zo geliefd in Den Bosch, de voordelen en bijzondere eigenschappen maken dit terecht een populair model! Barbecueën met een kamado is niet alleen voor saté en hamburgers, maar ook voor geavanceerde technieken en bijzondere bereidingswijzen. Laat jouw gasten versteld staan van de gerechten die je bereidt tijdens de zomerse barbecue én de winterse diners binnenshuis.

Keramische bbq aanbieding in Den Bosch

Als je op zoek bent naar goede aanbiedingen voor een keramische bbq, dan ben je bij bbqkopen.nl aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig zeer goede aanbiedingen en bieden de keramische barbecues aan voor scherpe prijzen. Zo kun je bij ons terecht voor:

Kamado’s zijn voorzien van grill-roosters en kun je zelf voorzien van verschillende accessoires waarmee je nog meer bereidingstechnieken kunt toepassen. Zo zijn er speciale grillplaten, tangen en andere accessoires waarmee je verschillende gerechten kunt bereiden.

Hoe gebruik je een kamado barbecue?

Een kamado barbecue is zeer gebruiksvriendelijk. Ongeacht de weersomstandigheden en invloeden van buitenaf, blijft de temperatuur gewaarborgd. Kamado’s zijn ontworpen om ondanks het seizoen te genieten van een heerlijke barbecue sessie! Dankzij de keramiek blijft de warmte perfect circuleren, waardoor het eten dat je bereidt een zeer gelijkmatige gaarheid bereikt. Dat de kamado bestand is tegen verschillende weersinvloeden betekent niet dat deze geen juist onderhoud nodig heeft. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een Grill Guru hoes kun je de kamado beschermen en langer mooi houden.

Keramische bbq recepten en mogelijkheden

Een keramische barbecue kun je voor verschillende toepassingen gebruiken, zoals grillen, bakken, garen en roken. Door gebruik te maken van accessoires zoals een grill rooster kun je variëren met recepten zoals:

  • Langzaam gegaard vlees voor grote groepen

  • Pulled pork

  • Gerookte vis

  • Pizza en flammküchen

  • Gegrilde groenten

En uiteraard nog vele andere verschillende recepten die je kunt verzinnen met het scala aan bereidingsmogelijkheden. Als je gebruik maakt van een keramische barbecue hoef je niet meer te schrikken van lange bereidingswijzen en ‘slow cooking’ gerechten, ook deze zijn dan geschikt voor jouw barbecue!

Goedkope keramische bbq in Den Bosch

Keramische barbecues zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er grotere modellen en kleinere modellen, waardoor er in verschillende prijsklassen een geschikte variant te vinden is. Zo zijn er onder andere:

  • Compact modellen

  • Elite modellen

  • Classic modellen

Een keramische kamado barbecue in Den Bosch online bestellen

Wil je een kamado barbecue bestellen en ben je benieuwd welk model het beste bij jou past? Bekijk de diverse mogelijkheden in ons online assortiment of breng een bezoek aan onze showroom. Hier ben je ook aan het juiste adres voor meer informatie en het volledige aanbod. We helpen je dan ook graag bij het uitkiezen van een geschikte kamado in Den Bosch. Wij houden ook regelmatig demo’s in onze showroom, waar je van harte welkom bent om de verschillende toepassingen te bekijken. Houd hiervoor onze website in de gaten!