Keramische barbecue

Als je benieuwd bent wat een keramische barbecue voor jou kan betekenen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende varianten van de populaire keramische barbecue en we vertellen je graag meer over de diverse mogelijkheden en modellen.

Keramische bbq kopen

De keramische barbecues worden ook wel Kamado’s genoemd. Kamado’s zijn gemaakt van dik keramiek en houden daardoor de warmte goed vast. De temperatuur blijft zeer stabiel wat een groot voordeel is van dit materiaal. Ook de vorm en uitstraling van de kamado zijn onderscheidend en voor de liefhebbers is dit dan ook een moderne uitvoering van de barbecue.

De voordelen van een keramische bbq

Het gebruik van keramiek brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • Stabiele temperatuur

  • Zuinig op het gebied van brandstof verbruik

  • Te gebruiken van zeer lage temperatuur tot zeer hoog

  • Diverse bereidingstechnieken mogelijkheden (van pizza tot aan vlees)

Keramische bbq test

Ben je benieuwd hoe keramische barbecues zijn in gebruik voordat je deze aanschaft? Wij hebben een keramische barbecue test op onze website staan waarin we uitgebreid uitleg geven over de voor- en nadelen. Er zijn diverse modellen met verschillende eigenschappen en deze laten we dan ook graag zien tijdens onze barbecue demo’s in de showroom.

Keramische bbq aanbieding bij jou in de buurt!

Bekijk de mogelijkheden voor een keramische barbecue bij jou in de buurt door hieronder jouw regio te kiezen. Wij helpen je dan graag aan meer informatie en uitleg over de diverse modellen, accessoires, mogelijkheden én aanbiedingen!