Verzenden & retourneren

Bezorging
BBQkopen bezorgt uw bestelling door geheel Nederland en België. Verzending vindt in de regel plaats binnen 2 werkdagen, we streven er echter naar om dit binnen 24 uur te doen. Alle orders vanaf € 30,= in Nederland en Belgie worden kostenloos verzonden. Voor orders onder € 30,= zijn de handeling- en verzendkosten € 4,95

Pakketten worden verzenden via DHL.

Afhalen
Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur bij ons tuincentrum in Tilburg, Nederland. Het is aan te raden om vooraf uw bestelling klaar te laten zetten, ook om teleurstelling te voorkomen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 013-4686666

Retouren
Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na aflevering, mits de geleverde artikelen in de originele verpakking en in nieuwstaat zijn. Laat daarom altijd eventuele labeltjes aan het product zitten todat u er zeker van bent dat u het product wilt behouden. Het factuurbedrag wordt daarna binnen 21 dagen teruggestort op uw rekening.
Let op: de kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt retourneren.

Annuleren
Indien u uw order wilt annuleren voordat het pakket is verzonden, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.