De webshop is 24/7 geopend!

Verzenden & afhalen

Bezorging
BBQkopen bezorgt jouw bestelling door heel Nederland en België. Verzending vindt binnen 1-5 werkdagen plaats na bestelling. Alle orders vanaf € 30,- worden gratis verzonden in Nederland en België. Voor orders onder € 30,- zijn de handeling- en verzendkosten € 5,99. 

Eigen bezorgservice via Bumbal

Op het moment dat jouw bestelling te groot, te zwaar of te breekbaar is om met PostNL of DPD geleverd te worden, bezorgen wij jouw bestelling met onze eigen bezorgservice. Op het moment dat wij jouw bestelling selecteren voor eigen bezorging ontvang jij een mail van Bumbal (check ook je spam-inbox). Via deze mail kun jij gemakkelijk een bezorgmoment kiezen die jou het beste uitkomt.

Wanneer u niet thuis bent, zonder dit naar ons gecommuniceerd te hebben zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

Bezorging op de vijf Waddeneilanden

Mocht je pakket max 175 x 78 x 58 cm en een gewicht van max 30 kg bedragen wordt het volledig gratis bezorgd door PostNL.

Let wel op, als het product erg breekbaar is of groter/zwaarder is dan de bovenstaande voorwaarden, wordt deze verzonden met ons eigen transport.

Hier zitten kosten aan verbonden.

Mocht je twijfelen of jou pakket met ons eigen transport geleverd wordt of met PostNL, bel gerust eens met onze klantenservice!


Afhalen
Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur bij onze Showroom in Tilburg, Nederland. Het is aan te raden om vooraf jouw bestelling klaar te laten zetten, ook om teleurstelling te voorkomen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice:+31(0)13-4550860

Annuleren
Indien je de order wilt annuleren voordat het pakket verzonden is, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Wil je je bestelling zelf afhalen? Wij hebben een showroom in GroenRijk Tilburg:

BBQkopen

Stokhasseltlaan 39
5049TB Tilburg
+31(0)13-4550860