Verzenden & retourneren

Bezorging
BBQkopen bezorgt jouw bestelling door heel Nederland en België. Verzending vindt binnen 1-5 werkdagen plaats na bestelling. Alle orders vanaf € 30,- worden gratis verzonden in Nederland en België. Voor orders onder € 30,- zijn de handeling- en verzendkosten € 4,95.

Pakketten worden verzonden via DHL.

Afhalen
Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur bij onze Showroom in Tilburg, Nederland. Het is aan te raden om vooraf jouw bestelling klaar te laten zetten, ook om teleurstelling te voorkomen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice:+31(0)13-4550860

Retouren
Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na aflevering, mits de geleverde artikelen in de originele verpakking en in nieuwstaat zijn. Laat daarom altijd eventuele labeltjes aan het product zitten totdat je er zeker van bent dat je het product wilt houden. Het factuurbedrag wordt binnen 21 dagen na ontvangst bij ons teruggestort op je rekening. Let op: de kosten van de retourzending komen voor jouw eigen rekening. Neem altijd eerst even contact met ons op als je iets wilt retourneren.

Annuleren
Indien je de order wilt annuleren voordat het pakket verzonden is, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Wil je je bestelling zelf afhalen? Wij hebben een showroom in GroenRijk Tilburg:

BBQkopen

Stokhasseltlaan 39
5049TB Tilburg
+31(0)13-4550860