•  

Nieuwe demo dagen bekend voor 2024! - Meer info
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Weber master touch barbecues

Met de Weber Master Touch verander jij iedere barbecue avond in een heus feest festijn. Deze luxe houtskoolbarbecue zit boordevol met revolutionaire functies, waaronder een innovatief systeem dat de warmte in de barbecue perfect verdeelt, een houder voor iGrill en een deksel met een scharnier. De Master Touch is tevens ook verkrijgbaar in een Weber Master Touch Premium serie, de Weber Master Touch GBS. Wil jij voordelig een Weber Master Touch kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

Weber Master Touch special edition

Het merk Weber is voor veel mensen de ultieme maker van barbecues. De Weber Master Touch 57 en de Weber One Touch zijn dan ook niet voor niets populaire barbecue modellen. Weber komt regelmatig uit met nieuwe modellen maar ook af en toe met speciale limited edition modellen en kleuren, zoals de Master Touch GBS special edition. Bij BBQkopen.nl hebben wij diverse mooie modellen Weber Master Touch in de aanbieding.
 

Master Touch Weber houtskoolbarbecue

De Weber BBQ Master Touch combineert de authentieke houtskool grill ervaring met diverse moderne en technologische toepassingen. De Weber 57 Master Touch is bijvoorbeeld voorzien van een handig deksel met scharnier en een houtskool ring die de warmte in de barbecue perfect op peil houdt. Daarnaast maakt de Weber Master Touch het mogelijk om op minstens vier verschillende manieren gerechten te bereiden, bijvoorbeeld grillen, roken, braden en bakken. Het is allemaal mogelijk met de Weber Master Touch BBQ! De meeste barbecues komen in standaard kleuren maar eens in de zoveel tijd brengt Weber een limited edition kleur uit. Verder beschikt de barbecue over een innovatief grillrooster, One Touch reinigingssysteem, zachte wielen waarmee je de barbecue overal mee naartoe kunt rollen, een vernieuwe thermometer en nog veel meer!
 

Weber Master Touch GBS aanbieding bij BBQkopen.nl

Wil jij ook een echte Weber master worden? Schaf dan direct een Weber Master Touch houtskoolbarbecue aan. Deze barbecue is geschikt voor ieder gerecht. Door authentiek te combineren met modern heeft Weber een gouden combinatie te pakken. Deze zomer kun jij voor familie en vrienden vlees, vis en groenten grill zoals je nog nooit gedaan hebt. Iedereen zal verbluft zijn! Kom langs bij onze showroom in GroenRijk Tilburg als je de barbecue graag eerst in het echt wil bekijken. Zo niet, bestel dan direct een Weber Master Touch online bij BBQkopen.nl voor een snelle levering aan huis!